Ţinutele Deliei de la „X-Factor” costă peste 20.000 de euro – FOTO

De: Cristiana Trifu / 23.08.2018, 12:44
Ţinutele Deliei de la
Pasionată de haine, jurata ”X Factor”, show ce va avea marea premierã pe 26 august, de la 20:00, la Antena 1, Delia şi-a obişnuit admiratorii cu apariţii spectaculoase, însă puţini ştiu care este micul ei secret.

Delia pune preţ pe ţinuta vestimentară mai ales când vine vorba de apariţiile sale, iar fiecare ţinută aleasă pentru filmările „X Factor” este atent studiată şi, de multe ori, Delia intervine şi ea în procesul în care sunt compuse acestea. Ca urmare, fiecare apariţie a sa este complet spectaculoasă şi originală, după cum Delia şi-a obişnuit deja admiratorii.

Micul său secret însă este că artista nu se prea uită la preţurile hainelor, ci poartă cu aceeaşi nonşalanţă o ţinută de câteva mii de euro sau de puţin peste 15 euro. Important este rezultatul final, iar jurata ştie că diferenţa stă în detalii, astfel că are grijă să accesorizeze fiecare ţinută corespunzător – de la încălţăminte şi bijuterii până la zâmbetul larg. ”În primul rând aleg din dressing lucruri şi accesorii pe care nu le-am mai purtat, dar, dincolo de tematica emisiunii, ţin cont şi de comoditatea hainelor. De cele mai multe ori seara, imediat ce ajung acasă de la filmări, mă simt mai inspirată să îmi aleg şi compun ţinuta pentru a doua zi. Eventual, mai fac mici completări dimineaţa…’, spune vedeta.

Cel de-al optulea sezon ”X Factor” se anunţă plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac şi Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei şi vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel şi ei ocazia să decidă alături de juraţi cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Noi poveşti spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoţiona sunt scoase la iveală în noul sezon ”X Factor”, difuzat începând cu 26 august, de la 20:00,  la Antena 1.