Ținutele vedetelor la Premiile Gopo 2013 (Poze)

Apropo.ro / 26.03.2013, 15:00
Eleganța, rafinamentul sau îndrăzneala în ținutele vestimentare ale vedetelor de pe covorul rosu de la Gopo 2013 au atras atenția privitorilor. Vezi aici fotografii de la eveniment

Cea de-a șaptea ediție a Premiilor Gopo a adunat cele mai prestigioase nume din lumea cinematografiei, dar și o mulțime de alte vedete invitate la eveniment.

Dana Rogoz

Dana Rogoz

Fiecare a fost special pe covorul roșu unde fotografii au imortalizat momentele importante, printre care și ținutele de gală ale vedetelor.

Printre cele care au fost pe placul publicului se numără rochiile Adelei Popescu și Dianei Dumitrescu, prima dintre ele opând pentru o rochie bej decoltată și cu spatele gol, iar Diana a preferat roșul.

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Printre cei 800 de invitați la eveniment s-au mai numărat Iulia Vântur, Ana Ularu, Crina Semciuc, Amalia Enache, Alina Sorescu, Malvina Cserverenschi, Aylin Cadir, Ioana Moldovan, Dana Rogoz și multe alte vedete, toate în ținute spectaculoase.

Diana Dumitrescu si Ducu Ion

Diana Dumitrescu si Ducu Ion

Nici partea masculină nu s-a lăsat mai prejos, actorii apelând la costume mai mult sau mai puțin clasice, lejere și comode.

Printre cele mai interesante apariții vestimentare se numără Iulia Albu și Florin Piersic Jr.

Iulia Albu s-a prezentat la eveniment într-o rochie cu multe pene și aplicații negre – șnururi de material. Deși a purtat un buchet de trandafiri pe cap, fotografii nu și-au putut lua ochii de la sânii ei…. care au fost aproape pe afară.

Iulia Albu

Iulia Albu

Florin Piersic Jr. a surprins prin ținuta lui casual, cu pantaloni de stradă și ghete, la care a asortat un hanorac negru. El a fost însoțit de iubita lui, și aceasta fiind îmbrăcată nepotrivit vestimentar pentru un așa eveniment.

Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr. alături de iubită