Tip simpatic. Fost inginer. Caut partenera!

Apropo.ro / 27.02.2006, 11:37
Tip simpatic. Fost inginer. Caut partenera!
N-a fost un interviu comod nici pentru noi! Tehnica (bateriile nu-s ca-n reclame) ne-a dat de furca. Apoi, PR-ul a fost extrem de vigilent la întrebarile noastre incomode... Oricum, am reușit sa aflam ca Emil Americanu' Mitrache vrea sa se însoare, dar nu prea are cu cine. Vrea

N-a fost un interviu comod nici pentru noi! Tehnica (bateriile nu-s ca-n reclame) ne-a dat de furca. Apoi, PR-ul a fost extrem de vigilent la întrebarile noastre incomode… Oricum, am reușit sa aflam ca Emil Americanu’ Mitrache vrea sa se însoare, dar nu prea are cu cine. Vrea cel puțin un copil. Și asta repede!

Unde-l duce Americanu’ pe Mitrache seara?

Cand lucrez, seara ma duc acasa, pentru ca-mi ajung 12 ore de munca, sau îl mai chem pe Dragoș (n.r. Moștenescu) la mine, la un șpriț, și cand sunt liber merg la un film, cu prietenii, nu mai sunt de discoteci, nu-mi place house-ul. Cred ca mai e și varsta! (rade)

Ești mai liniștit ca Americanu’?

Pai, și el are doua lucruri stabile, barul și acasa…

Și femeile?

Nu poți sa spui ca sunt Americanu’, dar sunt un barbat normal și am avut vreo trei relații serioase pana acum și, bineînțeles, casnicia (a divorțat acum trei ani, n.red.).

Ai o relație acum?

Nu am. Nu sunt genul de vanator care sa tot bifez. Am avut doar relații serioase.

De ce ești singur?

Ca… n-am gasit. N-am timp. Nici nu sunt genul de barbat care sa caute, niciodata n-am cautat înnebunit. M-am convins de chestia aceasta, cu cat cauți mai mult cu atat mai greu gasești. Aștept.

Sa te loveasca Cupidon?

Da.

Și de ce s-au terminat relațiile alea serioase?

Chestiile acestea se întampla. Nimic nu e veșnic…

Cum ar trebui sa fie femeia care sa-ți placa? Ai un model, ceva?

Știi, om perfect nu exista și nu am un model anume, dar trebuie sa aiba anumite calitați…

Ca, de exemplu, masurile 90-60-90?

Nu neaparat. Bineînțeles ca și fizicul conteaza, dar ca sa ai o relație de cuplu trebuie sa faci și mici compromisuri, pentru ca nu exista suprapunere perfecta, sa te potrivești în tot. Și atunci trebuie sa jonglezi, bineînțeles cu anumite limite, compromisurile sa fie reciproce, nu unilaterale. Oricum, poți sa ai cate principii vrei, te-a lovit pleașca, intri în saptamana orbului și atunci asta e. Femeia pe care o caut trebuie sa aiba acel ceva, care sa-mi placa și daca te ghidezi dupa principiul: „nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-mi place mie”… am cam spus tot!

Copii vrei?

Da, bineînțeles. Îmi doresc cat mai mulți, dar cat o da Dumnezeu. Macar unul. Și repede!

Pai atunci trebuie sa apara „acea” femeie …

Ei, nici chiar așa, de facut copii e ușor, sa crești și sa ramai langa mama lui e mai greu.

Adica, îți dorești o familie?

Da, aviz amatoarelor.

Într-unul dintre promo-urile „La bloc” îi faci cu oja unghiile Ancai Turcașiu. Ti s-a întamplat sa faci vreodata asta unei iubite?

N-am fost înca pus în situația aceasta, nici eu n-am avut inițiativa asta vreodata, habar n-am cum aș reacționa. Nu cred ca m-aș pricepe ca nu aș putea sa mi le fac nici mie – deși am jucat multe roluri travestit, în spectacolele cu grupul „Tact”, cu atat mai puțin altcuiva. Promo-ul acela a fost facut special ca sa arate decaderea Americaului.

Cu barfele, cu mondenitațile, cum stai, le știi?

Normal, le știu, le citesc pe net în fiecare dimineața. Eu nu sunt atras de genul acesta de publicitate, tocmai de aceea nu ma duc sa ma afișez, sa fac clubbing, sa fiu vazut, ce monden e Americanu’, îmi vad de treaba mea.

Te mai vezi cu foștii tai colegi de la „Chestiunea Zilei”?

M-am înțeles foarte bine cu ei, nu cred ca am fi rezistat atata timp împreuna daca nu ar fi fost așa, dar acum ne vedem foarte rar din cauza programului de filmare. Am ramas în relații foarte bune, nu foarte demult m-am vazut cu ei (echipa din „Trasniți în Nato”, n.red.) la un eveniment monden. Cu Florin (Calinescu, n. red.) ma vad extrem de rar pentru ca amandoi avem un program superîncarcat. Cu Dragoș ma vad cel mai des pentru ca lucram împreuna pentru „La bloc” și asta a facut ca relația dintre noi sa fie mai stransa.

Ai avut ocazia sa citești despre tine ceva neadevarat, ceva deranjant?

Nu prea am oferit ocazii sa se scrie lucruri deranjante despre mine, așa ca nici nu am citit ceva care sa nu-mi convina. S-a mai întamplat din cand în cand sa citesc materiale „înțepatoare”, dar destul de rar și nimic grav.

Ai casa, ai mașina, cont în banca…, ești o partida?

Da, sunt o partida! Muncesc de multa vreme, mi-a placut întotdeauna ceea ce am facut și am reușit sa ajung la un anumit nivel. Probabil ca din punctul de vedere al anumitor femei pot spune ca sunt o partida, dar asta din cauza condițiilor sociale în care traim…

Citește interviul incomod integral numai în

Tags: