Tipii virgini, un mare pericol pentru fete

Apropo.ro / 09.04.2008, 17:06
Tipii virgini, un mare pericol pentru fete
Se spune ca 25% dintre barbatii intre 18 si 25 de ani sunt inca virgini. Barbatul ar trebui sa stie cam cu ce se mananca sexul...

Nu este o tragedie, poate vrei sa te pastrezi pentru acea fata care iti va fi alaturi. Dar daca ea va avea experienta si isi va dori acelasi lucru din partea ta?

In general, este bine ca barbatul sa cunoasca lucruri despre ce se intampla in intimitate. Nu stiu cati virgini nu recunosc ca sunt virgini, in fata altora. Nici in fata baietilor, nici a fetelor (mai ales). Se spune ca 25% dintre barbatii intre 18 si 25 de ani sunt inca virgini.

Daca in cazul dezvirginarii, fetele au o sangerare, in cazul baietilor fraul preputului se rupe (popular "se rupe ata"). Este adevarat ca poate sa apara o sangerare datorata ruperii partiale a atei, insa acest lucru se poate intampla pe tot parcursul vietii daca are loc un contact sexual mai aprins. De ce se poate intampla asa? Din cauza unei insuficiente lubrifieri (din partea amandorura), unui preludiu scurt, ceea ce poate duce la intinderea preputului si ruperea lui (plus senzatia de usturime si durere). Nu se rupe total ci doar cateva fibre din constitutia lui. Daca se intampla nu trebuie sa te sperii, caci se vindeca repede, zona se va cicatriza de la sine.

Daca faci sex pentru prima data, gandeste putin inainte sa o patrunzi, ca trebuie sa faci mici pasi pana sa ajungi acolo, chiar daca dorinta este maxima. Nu veti simti placere daca nu treci prin preludiu si nu va lubrifiati, va fi mai mult dureros contactul sexual decat placut. Iti poti rupe preputul si daca te masturbezi si fortezi decalotarea si intinderea fraului preputului. Daca la femei virginitatea tine de sfera mentalului, la baieti este un aspect fizic.

Nu trebuie sa iti fie rusine ca nu esti baiat mare ca ceilalti, toate la timpul lor. Nu trebuie sa fi ca ceilalti. Insa nici nu astepta o vesnicie pana vine o fata cu tupeu si sare pe tine. Informeaza-te despre ce implica actul sexual, cum se face, nu intra in panica daca ceva nu merge asa cum ai citit. Comunicarea face mult bine relatiei. Daca iti doresti cu adevarat sa faci acest pas, arata ca esti hotarat si pune punctul pe i fara a face fel si fel de analize. Nu arata partenerei ca esti un superincepator, poate ii scade indrederea sau poate o exciti si mai tare (cu conditia ca ea sa nu mai fie virgina, vei fi o provocare pentru ea). Uneori sunt frumoase si anumite stangacii in pat. Stii ce poti sa faci? Spune-i sa iti zica ce vrea in pat, cum vrea, si fa si tu la fel (un mic joc). Pune-ti la punct tehnicile si cu timpul te vei perfectiona. Sigur. Iti trebuie doar un dram de tupeu la inceput (dar nu obraznic). Stii, pofta vine mancand! Astept sa imi spui cat de tupeist ai fost….