Tirbuson.ro lansează a doua ediție a târgului online de vinuri – dopFEST Paște 2014!

Apropo.ro / 10.04.2014, 11:20
Tirbuson.ro lansează a doua ediție a târgului online de vinuri - dopFEST Paște 2014!
În perioada 9-14 aprilie, Tirbuson.ro desfășoară a doua ediție a târgului dopFEST, singurul târg online de vinuri din România, cu livrare directă la adresa cumpăratorului.

Membrii clubului Tirbuson.ro vor beneficia, zilnic, de câte trei oferte de vinuri, cu discount-uri de până la 30%, având posibilitatea să aleagă dintre cele 15 etichete de vinuri premium participante la târg.

Ofertele se activează în fiecare dimineață, la orele 09.00, și expiră după douăzeci și patru de ore. Comanda minimă efectuată este de 6 sticle, iar transportul este gratuit în zona 0. Echipa Tirbuson.ro garantează livrarea comenzilor până pe 18 aprilie, astfel încât, de Paște, toți cumpărătorii să se poată bucura de produsele achiziționate.

„DopFest vine cu îmbunătățiri și cel mai important, cu o selecție mai concentrată de vinuri, care împreună cu ofertele zilnice de la Unvinpezi.ro din perioada următoare, te vor ajuta să ai o masă de Paște perfectă. Venim astfel cu o variantă îmbunătățită față de ediția de Craciun de anul trecut, îmbunătățiri care s-au bazat pe feedback-ul clienților nostri. DopFestul de Paște deschide o serie de oferte și servicii noi pe care Tirbuson.ro le pune la dispoziție clienților săi și mai ales a clienților site-ului „frate” Unvinpezi.ro”, a declarat Matei Garici, Project Manager Tirbuson.ro și Unvinpezi.ro.

www.tirbuson.ro este primul club dedicat pasionaților de vin care oferă posibilitatea abonării la vinurile preferate sau achiziția lor la un preț promoțional, în schimbul unei taxe anuale de membru. Site-ul introduce două concepte noi pe piața online de vinuri din România: abonamente (membrii clubului se abonează la vinurile preferate și stabilesc unde, când și cu ce frecvență să fie livrate) și dopFEST (târgul online organizat cu ocazia principalelor Sărbători ale anului).

Primul târg online de vinuri demarat de Tirbuson.ro a avut loc anul trecut – dopFEST Crăciun 2013, aducând pe masa de Sărbători a românilor vinul preferat, la alegere dintre etichetele participante la târg.

Mai multe detalii, pe www.tirbuson.ro .