TNT lansează serialul „Un comportament adecvat”, cu Michelle Dockery în rol principal

De: Cătălina Matei / 16.11.2016, 16:13
TNT lansează serialul „Un comportament adecvat”, cu Michelle Dockery în rol principal
TNT a adăugat o nouă dramă originală în grila sa de programe pentru toamna aceasta. „Un comportament adecvat” îi aduce în rolurile principale pe Michelle Dockery („Downton Abbey”) şi pe actorul argentiniano-spaniol Juan Diego Botto („1492 - Cucerirea Paradisului” şi „El Greco”) într-o adaptare a romanului Letty Dobesh a lui Blake Crouch (autorul romanului „Wayward Pines”). Serialul va putea fi urmărit din 17 noiembrie, în fiecare joi, de la ora 22.00, la TNT.

„Un comportament adecvat” este un thriller bazat pe cartea lui Blake Crouch, „Letty Dobesh”. Serialul o va aduce pe micile ecrane pe Michelle Dockery (Downton Abbey”), iar alături de ea vor fi actori precum Juan Diego Botto („Ismael”, „El Greco”), Terry Kinney („OZ – Închisoarea Federală”,  „E nevoie de un erou”) sau Lusia Strus („Dispăruţi în Wayward Pines”, „Cotton”).

„Un comportament adecvat” spune povestea lui Letty Dobesh (Michelle Dockery), o escroacă ce obţine foloase materiale într-un mod fraudulos, a cărei viaţă o ia mereu pe un drum greşit, ca urmare a unor decizii imprudente, imprudenţa fiind modul în care ei îi place să acţioneze cel mai des.

Abia ieşită din închisoare, Letty încearcă să rămână pe linia de plutire: tocmai s-a reunit cu fiul ei de doar zece ani, care a fost crescut până acum de mama ei, Estelle (Lusia Strus); se întâlneşte des cu ofiţerul de supraveghere, Christian (Kinney), dar ale cărui motivaţii de a o ajuta sunt îndoielnice. Haosul revine în viaţa lui Letty când află că un asasin (Juan Diego Botto) a fost angajat pentru a o ucide pe soţia unui bărbat cunoscut. Din dorinţa de a-i da planurile peste cap, Letty se va ciocni cu acest criminal, încurcându-se amândoi într-o relaţie periculoasă.

Serialul „Un comportament adecvat” este produs de scenaristul/producătorul Chad Hodge („Dispăruţi în Wayward Pines”, „The Playboy Club”) şi de autorul Blake Crouch („Wayward Pines”), împreună cu producătorii executivi Marty Adelstein („Aquarius”, „Prison Break”, „Un vârcolac adolescent”) şi Becky Clements („Aquarius”, „Last Man Standing”) în Studiourile Tomorrow, reprezentând un parteneriat între studiourile ITV Studios şi Marty Adelstein. Episodul pilot a fost realizat în regia lui Charlotte Sieling.