TNT şi-a anunţat lansarea în România! Ce filme şi seriale va avea în grilă

De: Nicoleta Nicolae / 30.09.2015, 10:24
TNT şi-a anunţat lansarea în România! Ce filme şi seriale va avea în grilă
TNT, brandul pilot de divertisment al Turner Broadcasting System, va fi disponibil în România începând cu 6 octombrie, ca urmare a repoziţionării TCM.

 

Evenimentul de lansare a avut loc la Club Control, Bucureşti, şi a adunat mai mult de 300 de participanţi. Printre personalităţile prezente s-au aflat artiştii: Adrian Despot, Cătălina Grama, Alina Eremia, vedetele de televiziune: Amalia Enache, Alice Iacobescu, Maria Coman, actorii: Ioana Flora, Dorian Boguţă, Ioana Blaj.

Ca o evoluţie a brandului TCM, noul post de televiziune TNT va îmbogăţi experienţa telespectatorilor, oferind filme de înaltă calitate ce vor aduce o doză şi mai mare de entuziasm şi divertisment. Postul de televiziune le va oferi românilor nu numai o selecţie de filme de succes create de compania soră, Warner Bros., dar şi seriale în premieră absolută, marca TNT.

Încă din prima săptămână, telespectatorii se vor putea bucura de două premiere: serialul „Crimă cu premeditare” va putea fi urmărit din 6 octombrie, de luni până vineri, de la 15:00, iar în fiecare duminică, de la ora 22:00, telespectatorii  vor putea urmări serialul „Ultima Navă”.

Din 11 octombrie, TNT va prezenta cea mai de succes dramă, „Ultima Navă”. Producătorul Michael Bay îi aduce în rolurile principale pe Eric Dane, Rhona Mitra şi Adam Baldwin. Misiunea lor este simplă: să găsească un antidot, să oprească răspândirea virusului şi să salveze lumea. Când o pandemie fără precedent ucide 80% din popolaţia planetei, echipajul unei nave trebuie să găsească soluţia pentru a salva omenirea de la dispariţie.

Pe lângă aceste seriale, telespectatori se pot bucura de filme apreciate şi îndrăgite precum: „Înapoi în viitor”, „Mad Max”, „Batman”, „Hannibal”, „Închisoarea îngerilor”, „Marele Lebowski”, „8 Mile”, „Parfum de femeie”, „Interviu cu un vampir” etc.

Printre premierele care vor avea loc la TNT în acest an se numără serialul „Dincolo de moarte” şi „Mob City”, iar în 2016, TNT va lansa încă două seriale: „Asediu din ceruri” şi „Agent X”.