Toader: Propunerea mea ca ministru al Economiei m-a surprins

Apropo.ro / 05.12.2006, 09:46
Toader: Propunerea mea ca ministru al Economiei m-a surprins
Democratul Mircea Nicu Toader, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, nominalizat pentru portofoliul de ministru al Economiei și Comerțului, dupa demisia conservatorului Codruț Șereș, a declarat ca, dintr-un punct de vedere, a fost

Democratul Mircea Nicu Toader, secretar de stat în Ministerul Administrației și Internelor, nominalizat pentru portofoliul de ministru al Economiei și Comerțului, dupa demisia conservatorului Codruț Șereș, a declarat ca, dintr-un punct de vedere, a fost surprins, având în vedere importanța funcției.

„Dintr-un punct de vedere, am fost surprins, dat fiind importanța funcției respective. Nu vreau sa fac mai multe declaratii pâna la validarea mea. Deocamdata sunt doar o simpla nominalizare. Sa fii ministrul Economiei este o mare responsabilitate, de care sper sa ma achit cu succes”, a declarat pentru MEDIAFAX Mircea Toader.

Secretarul de stat MAI a adautat ca a fost anunțat despre nominalizarea sa de catre reprezentanți ai Partidului Democrat.

Mediafax