Toaletele britanicilor, adevărate lecții de design (Poze)

De: Gabriela Voicu / 22.04.2012, 17:35
Spune-mi cum arată baia ta, ca sa-ți spun cine ești! Această zicală se aplică în cazul britanicilor, pentru care designul toaletei este la fel de important ca cel al livingului, de exemplu.

Britanicii au mai mult „umor de toaletă” decât restul lumii, scrie Telegraph.co.uk, citat de ZF. Băile lor sunt întotdeauna personalizate, cu poze de familie, cu lucrări de artă sau trofee, depinde de gustul fiecăruia.

Despre Lord Archer, un fost politician britanic, se spune că ține în baie lucrări de Renoir șI Hockney, în timp ce Matt Bellamy, din trupa Muse, pastrează în baie trofeul Grammy pe care l-a câștigat.

Toaletă britanică

Politicienii șI celebritățile țin uneori în baie desene cu propriile portrete. Se poate compara cu camera de așteptare de la Buckingham Palace. De asemenea, felul în care arată baia este un mod de „show off”, dar arată în acelașI timp șI umorul proprietarului.

Mai nou, în Londra, designul băii influențează șI prețul casei, spun agenții de imobiliare, pentru Telegraph, așa încât materialele ar trebui să fie de calitate pentru a stârni interes.

Vezi galeria foto completă, pe ZF.ro