Toamna aduce NAFNAF

Apropo.ro / 08.08.2006, 11:43
Toamna aduce NAFNAF
NAFNAF vine oficial in Romania. Desi suntem deja familiarizati cu brandul care a mai avut un magazin in Bucuresti, acum totul devine oficial. Au pornit din Franta in anul 1973 si acum au poposit si in Romania sa ne faca viata mai colorata, mai dinamica si mai stralucitoare. Cum cine?

NAFNAF vine oficial in Romania. Desi suntem deja familiarizati cu brandul care a mai avut un magazin in Bucuresti, acum totul devine oficial.

Au pornit din Franta in anul 1973 si acum au poposit si in Romania sa ne faca viata mai colorata, mai dinamica si mai stralucitoare. Cum cine? Colectiile NAFNAF. Totul va incepe de la Constanta, din Complexul TOM, in primele zile ale lui octombrie si vor ajunge treptat peste tot in tara.

In prag de toamna, magazinele NAFNAF vor veni cu o colectie de exceptie, cu doua linii: Couture Cine-Citta si Western American. Sunt haine care vorbesc atat despre intoarcerea la eleganta, la feminitate, la sofisticare si rigoare clasica, dar si despre joaca de-a moda.

Femeile NAFNAF sunt pe de-o parte Ingrid Bergman, Jackie Kennedy, Tippi Hendren, Grace Kelly, iar pe de alta parte Bonnie si Jane Fonda. Ele vad toamna in nuante de verde, negru, ocru, gri, rosu si bleu regal si o simt prin tweed, flanela, muselina si satin.

Secretele lor pentru toamna: rochia si manusile. Asadar, o sa aveti o toamna ca in filme.