Toată țara, sub avertizare de ninsori și vânt puternic

Apropo.ro / 06.12.2012, 14:00
Toată țara, sub avertizare de ninsori și vânt puternic
Meteorologii au emis, joi, pentru șase județe din estul și sud-estul țării, o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic și ninsoare. Până la ora 18.00, toate județele sunt sub avertizarea de ninsori și vânt puternic emisă marți de ANM.

COD GALBEN DE VÂNT ȘI NINSOARE în șase județe din estul și sud-estul țării. Meteorologii au emis, joi, pentru județele Tulcea, Constanța, Botoșani, Iași, Vaslui și Galați o avertizare nowcasting cod galben de vânt puternic și ninsoare.

Potrivit avertizării nowcasting emise de Administrația Naționaă de Meteorologie, până la ora 15.00, în județul Tulcea și în zona litorală a județului Constanța sunt precipitații mixte, iar vântul depășește la rafală 50 – 60 de kilometri pe oră și izolat 70 – 75 de kilometri pe oră.

De asemenea, în județele Botoșani, Iași, Vaslui și Galați ninge, iar vântul depășește la rafală viteze de 50 – 60 de kilometri pe oră și izolat 70 de kilometri pe oră, vizibilitatea fiind redusă sub 100 de metri și izolat sub 50 de metri. În aceste județe avertizarea este valabilă până la ora 13.00.

Joi, până la ora 18.00, toate județele sunt sub avertizarea de ninsori și vânt puternic emisă marți de ANM. Potrivit avertizărtii, se va depune strat de zăpadă îndeosebi în sud-vestul, centrul, nordul țării și în zona de munte, iar în regiunile estice și la munte va fi vânt puternic.

Vezi cum va fi vremea în orașul tău!