Toate panzele sus cu Head & Shoulders

Apropo.ro / 18.08.2005, 19:07
Toate panzele sus cu Head & Shoulders
Echipajul Head & Shoulders impreuna cu o multime de invitati, a ridicat ancora miercuri seara de la Yacht Club Keoke si au navigat impreuna pentru un par superb, fara matreata. Pentru ca acesta este de fapt scopul pentru care a fost creat Head & Shoulders, cu toate variantele sale: Classic

Echipajul Head & Shoulders impreuna cu o multime de invitati, a ridicat ancora miercuri seara de la Yacht Club Keoke si au navigat impreuna pentru un par superb, fara matreata. Pentru ca acesta este de fapt scopul pentru care a fost creat Head & Shoulders, cu toate variantele sale: Classic Clean, Smooth and Silky, Extra Volume, Menthol, Citrus Fresh, Sensitive si Ocean Energy.

Noua formula a lui Head & Shoulders ofera un dublu avantaj: beneficiul cosmetic al unui par superb si, in acelasi timp, combaterea eficienta a matretii.

La bordul navei Head & Shoulders a avut loc o petrecere in toata regula, cu concursuri distractive si un recital de exceptie sustinut de Paula Seling. Echipele Ocean Energy, Smooth and Silky, Extra Volume si Menthol au concurat si au castigat diverse premii surpriza.

Pentru un par stralucitor si cu aspect matasos concurentii din echipa Head & Shoulders Smooth and Silky au fost designeri vestimentari pret de cateva minute, timp in care au trebuit sa realizeze o costumatie care sa se asorteze perfect cu un par moale si matasos.

Echipa Head & Shoulders va ofera si cateva sfaturi pentru un par stralucitor, usor de pieptanat si care sa nu se mai electrizeze. In timpul spalarii, indreptati duza dusului in jos, astfel incat jetul de apa sa permita netezirea parului. Pentru uscare folositi un prosop puternic absorbant, fara a freca insa parul, pentru a impiedica aparitia unor suvite rebele. Impartiti parul in 5 parti. Folositi un uscator de par si o perie, mare, plata. Pentru un aspect matasos, tineti cont de urmatorul truc: suvita de par se periaza pe dedesubt, pornind de la radacina catre varfuri, in timp ce jetul de aer vine de deasupra. Pentru finisarea coafurii puteti folosi putin serum.

Pentru un aspect „cool” membrii echipei Head & Shoulders Menthol au mizat pe talentul culinar si au incercat sa se racoreasca cu cea mai gustoasa si mai aspectuasa inghetata de menta. Pentru ca „senzational nu-i destul!”

Concurentii din echipa Head & Shoulders Extra Volume s-au intrecut in a umfla cel mai mare balon. Si pentru un par plin de volum sunt cateva sfaturi de urmat. Pentru a va bucura de un plus de prospetime, utilizati apa rece, care este totodata mai putin iritanta pentru scalp. Pentru a obtine un plus de volum, indepartati apa din par tinand capul in jos si indreptand jetul de aer al feonului catre partea interioara a suvitelor. Utilizati o perie rotunda cu diametrul mic. Pornind de la radacina, selectati suvite inguste, ridicati firele de par cu ajutorul periei si directionati jetul de aer al feonului pe dedesubt. Pentru lungimea firului de par alegeti o perie rotunda cu diametrul mai mare. Cu cat peria e mai mare, cu atat parul tau va avea mai mult volum.

Head & Shoulders Ocean Energy a dezlegat misterul unui par plin de viata si irezistibil realizand cel mai reusit nod marinaresc. Datorita celor trei elemente marine din Ocean Energy – sare din Marea Moarta, extracte din alge brune si alge rosii – parul beneficiaza acum de placerile asociate oceanului: revigorare, energie si vitalitate.

La eveniment au luat parte si cateva vedete printre care Larisa Claru care a fost chiar model in echipa Smooth and Silky, Adrian Despot, Zoli de la trupa „Sistem”, Vali Craciunescu, Anca de la „Class” si Cristina de la „Impact”.

La finalul acestei croaziere cu totii vom avea un par frumos si sanatos, fara pic de matreata. Asadar, merita sa navigam impreuna!

Raluca Iorga
Foto: Elena Musat