Tobey Maguire a devenit tata

Apropo.ro / 13.11.2006, 09:15
Tobey Maguire a devenit tata
Actorul Tobey Maguire si logodnica sa, Jennifer Meyer, designer de bijuterii, au devenit parintii unei fetite, a declarat o sursa apropiata cuplului, citata de People în editia electronica. Jennifer a nascut pe 9 noiembrie primul ei copil. "Acesta este cea mai fericita perioada a

Actorul Tobey Maguire si logodnica sa, Jennifer Meyer, designer de bijuterii, au devenit parintii unei fetite, a declarat o sursa apropiata cuplului, citata de People în editia electronica.

Jennifer a nascut pe 9 noiembrie primul ei copil. „Acesta este cea mai fericita perioada a vietii mele”, a declarat ea publicatiei USA Today. „Simt ca plutesc. Ma casatoresc, îmi întemeiez o familie si am parte de cea mai buna companie”, a mai spus femeia în vârsta de 29 ani, care le numara printre clientele ei pe Jennifer Aniston, Kate Hudson, Lindsay Lohan si Nicole Kidman.

Starul din „Omul-paianjen”, Tobey Maguire, în vârsta de 31 de ani, se declara la fel de încântat de succesul profesional si personal al logodnicei.

Designer de bijuterii, Jennifer Meyer nu si-a creat propriul inelul de logodna, ci a mers pe mâna lui Tobey, care a ales ceva pe gustul amândorura.

Relatia dintre Tobey Maguire si Jennifer Meyer, fiica presedintelui Universal Studio, Ron Meyer, a început în prima parte a anului 2003. Prietenii lor spun ca cei doi se potrivesc cu adevarat.

Cuplul nu a anuntat înca o data a nuntii.

Mediafax