Tobey Maguire va deveni tata

Apropo.ro / 17.07.2006, 14:52
Tobey Maguire va deveni tata
Tobey Maguire, protagonistul seriei "Omul-Paianjen", va deveni tata pentru prima data, logodnica sa, Jennifer Meyer, urmând sa nasca la sfârșitul acestui an, informeaza female.first.com. Știrea a fost confirmata de Meyer în timpul unui interviu pentru jurnalul America's USA Today.

Tobey Maguire, protagonistul seriei „Omul-Paianjen”, va deveni tata pentru prima data, logodnica sa, Jennifer Meyer, urmând sa nasca la sfârșitul acestui an, informeaza female.first.com.

Știrea a fost confirmata de Meyer în timpul unui interviu pentru jurnalul America’s USA Today.

„Aceasta este cu adevarat cea mai buna perioada din viața mea. Ma casatoresc, îmi cladesc o familie și am un partener uimitor”, a declarat Meyer.

Jennifer este fiica președintelui executiv al Universal Studio, Ron Meyer, și se ocupa cu crearea de bijuterii care sunt foarte apreciate de vedetele de la Hollywood. Jennifer Aniston, Lindsay Lohan și Nicole Kidman fac parte dintre starurile hollywoodiene care au fost vazute purtându-i bijuteriile.

Vegetarian convins, Tobey Maguire a putut fi vazut recent într-unul din succesele din box office-ul american, „Omul-Paianjen 2”.

Maguire și Meyer și-au anunțat logodna în luna aprilie.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])