Toboșarul lui Ted Nugent, arestat pentru că a furat un cart

De: Marian Andrei / 10.07.2012, 14:00
Toboșarul lui Ted Nugent, arestat pentru că a furat un cart
Polițiștii din Maine, Statele Unite, au anunțat că bateristul trupei ce îl acompaniază pe Ted Nugent, Mick Brown, a fost arestat pentru că la un concert susținut în localitatea Bangor, fiind în stare de ebrietate, a furat un cart cu care "a dat o tură" prin zonă.

Ofițerii de poliție care asigurau securitatea concertului – susținut duminică seara de Ted Nugent, Styx și REO Speedwagon – l-au arestat pe Mick Brown, bateristul de la Ted Nuggent care, după concert, aflat într-o evidentă stare de ebrietate, a furat o mașinuță de golf.

Deși agentii de ordine au încercat să-l oprească, Brown a reușit să-i evite, ba, mai mult, a reușit să îmbarce și două admiratoare. Gluma s-a îngroșat atunci când Brown aproape l-a lovit pe unul dintre polițiști, așa că agenții au intervenit în forță, doborându-l pe șofer la pământ.

Mike Brown a fost arestat și, ulterior eliberat pentru o cauțiune de 4.000 de dolari, urmând ca pe 15 august să compară în fața judecătorilor pentru a răspunde la acuzațiile de furt, conducere în stare de ebrietate, conducere periculoasă si atac asupra forțelor de ordine.