Tokio Hotel va concerta in Romania in 2009 (Video)

Apropo.ro / 16.12.2008, 13:09
Trupa Tokio Hotel a anuntat ca va concerta in Romania, in 2009.

Trupa Tokio Hotel a anuntat ca va concerta in Romania, in 2009.

Tokio Hotel a primit trofeul MTV la Europe Music Awards 2008. Membrii trupei au stat de vorba cu VJ Ela, de la MTV, careia i-au dezvaluit ca in 2009 vor concerta si in Romania.

Se pare ca baietii de la Tokio Hotel sunt simpatici, cu un simt al umorului bine dezvoltat si se declara bucurosi ca au multi fani in Romania.

Inainte de concertul pe care il vor sustine la noi, Tokio Hotel vor scoate un album nou, pe care il vor prezenta si in concertul de la noi.

Un blogger celebru din SUA, Perez, spunea la un moment dat ca in America, cei de la Tokio Hotel, au facut doar playback. Fanii l-au contrazis, fiind convinsi ca trupa canta doar live.

Inainte de a concerta in Romania, Tokio Hotel va canta in Moldova, insa nu s-a stabilit cand va avea acesta loc, cu exactitate.

Biografie Tokio Hotel

Tokio Hotel este o formatie din Germania, compusa din gemenii Bill si Tom Kaulitz (s-au nascut la o diferenta de 10 minute, primul fiind Tom – 1 septembrie 1989) si prietenii lor, Gustav Schafer si Georg Listing (s-au imprietenit in 2001, in urma unui concert).

Primul nume al trupei a fost Devilish, in 2002 cand au iesit prima oara pe scena in aceasta formula.

bill kaulitz tom kaulitz
Gustav Schafer Georg Listing

 

In 2005 au lansat piesa "Durch der Monsun" care i-a facut cunoscuti. Tot in acest an, din Devilish s-au transformat in Tokio Hotel, cum ii cunoastem si astazi.

"Durch der Monsun" a ocupat locul 1 in topurile din Germania si Austria.

 

 

Primul album al trupei Tokio Hotel a fost scos pe piata in 2005 (septembrie), "Schrei", album care le-a adus Discul de Aur pentru cele mai multe vanzari.

Urmatorul album s-a numit "Zimmer 483" si nu a fost decat un alt succes al baietilor.

 

 

Publicul se pare ca este "atins" mai mult din cauza look-ului lor, si nu de stilul muzical (pop-rock).

Frizuri ciudate (chiar nu-ti dai seama de sex dupa frizura), farduri, lacuri de unghii, vestimentatie… asta este stilul adoptat de Tokio Hotel.

 

 

Foarte multi i-au parodiat in diferite emisiuni si show-uri TV. Baietii reprezinta un subiect care tinde sa fie mereu proaspat si care contrariaza la fiecare aparitie. Ei sunt doar "altfel"! Daca apareau pe scena fara frizuri, oja, make-up, stand in fata microfoanelor pur si simplu, si interpretand pise, va mai interesau?

Nu vi se pare ca se aseamana stilul lor cu cel al trupei "Praf in ochi"? (mai putin excentrici decat cei de la TH)?

Interviu in exclusivitate cu Tokio Hotel pe MTV.ro!

Foto: MTV