Tolgahan Sayışman, actorul din “Perla Neagră”, mărturisire emoţionantă: “Familia este totul”

Apropo.ro / 26.06.2018, 12:39
Tolgahan Sayışman, actorul din “Perla Neagră”, mărturisire emoţionantă: “Familia este totul”
Este unul dintre cele mai iubite staruri din Turcia, dar este şi un bărbat norocos. Tolgahan Sayışman, protagonistul blockbusterului turcesc “Perla neagră” – difuzat în exclusivitate la Happy Channel, este căsătorit cu Miss Albania 2008.

Are o carieră în plină ascensiune şi… o soţie Miss! Reuşitele de pe plan profesional îi sunt completate de fericirea pe care o trăieşte în cel personal. “Familia este totul.”, crede cu tărie Tolgahan Sayışman. Mesajul însoţeşte o fotografie în care celebrul actor din Turcia este surprins alături de persoane dragi, printre acestea aflându-se părinţii lui, dar şi Almeda Abazi, femeia care i-a devenit soţie, pe 13 februarie 2017, chiar în ziua aniversării ei. Partenera sa de viaţă îi împărtăşeşte pasiunile pentru modelling şi actorie. În 2007, ea a câştigat Miss Tirana, iar un an mai târziu a fost desemnată Miss Albania.

La 36 de ani, Tolgahan Sayışman a mai adăugat în CV-ul său un nou rol principal. În această vară, telespectatorii îl pot urmări în “Perla neagră”, serialul difuzat de luni până joi, de la ora 20.00, la Happy Channel.

Kenan(Tolgahan Sayışman) şi Hazal(Hande Erçel) sunt protagoniştii producţiei “Perla neagră”, doi tineri care şi-au jurat iubire veşnică şi care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste. “Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriţă la unul dintre cele mai luxoase resorturi din oraşul Çeşme, iar Kenan este un chipeş pescar, dornic să-şi depăşească condiţia. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariţia lui Vural(Berk Hakman), un afacerist influent şi bogat. Întrucât îi aminteşte de fosta lui soţie decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal şi o obligă să se căsătorească cu el(şantajând-o).  Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăseşte pe Kenan pentru a deveni soţia lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăieşte convins că Hazal a ales banii şi decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferinţă imensă.

De luni până joi, de la ora 20.00, postul de televiziune Happy Channel difuzează în premieră şi în exclusivitate “Perla neagră”. O poveste de iubire, presărată cu momente emoţionante, intrigi şi suspans!

Sursa foto: Instagram (Tolgahan Sayışman)