Tolgahan Sayışman revine în “Perla neagră”. Poveste de neuitat

Apropo.ro / 08.06.2018, 13:55
Tolgahan Sayışman revine în “Perla neagră”. Poveste de neuitat
Unul dintre cei mai în vogă actori din Turcia - Tolgahan Sayışman se întoarce la Happy Channel într-un nou blockbuster turcesc. După “Prizoniera dragostei”, starul va putea fi urmărit de telespectatorii postului de televiziune, în “Perla neagră” („Siyah Inci”), alături de Hande Erçel, lansarea serialului fiind programată pentru marţi,12 iunie, ora 21.00.

În premieră şi în exclusivitate, Happy Channel aduce, în această vară, publicului român o poveste de neuitat, “Perla neagră”. Lansat anul trecut în Turcia, serialul care va intra, începând de marţi (12 iunie), ora 21.00, în grila staţiei tv, îl aduce în atenţia fanilor pe Tolgahan Sayışman. În vârstă de 36 de ani, Tolgahan a obţinut simpatia telespectatorilor în urma apariţiei în producţia “Prizoniera dragostei”.

Kenan(Tolgahan Sayışman) şi Hazal(Hande Erçel) sunt protagoniştii serialului “Perla neagră”, doi tineri care şi-au jurat iubire veşnică şi care întâmpină numeroase obstacole în povestea lor de dragoste. “Atâta timp cât voi trăi, până la ultima suflare, te voi iubi numai pe tine!”, îi spune Kenan iubitei sale. Hazal este ospătăriţă la unul dintre cele mai luxoase resorturi din oraşul Çeşme, iar Kenan este un chipeş pescar, dornic să-şi depăşească condiţia. Cei doi plănuiesc să se căsătorească, însă visul lor este spulberat odată cu apariţia lui Vural(Berk Hakman), un afacerist influent şi bogat. Întrucât îi aminteşte de fosta lui soţie decedată – Naz, acesta face o obsesie pentru Hazal şi o obligă să se căsătorească cu el(şantajând-o).  Cu o zi înainte de nunta cu bărbatul iubit, Hazal îl părăseşte pe Kenan pentru a deveni soţia lui Vural. Fără să cunoască adevărul, Kenan trăieşte convins că Hazal a ales banii şi decide să se răzbune pe femeia care i-a provocat o suferinţă imensă.

Miercuri (13 iunie), serialul “A doua şansă” va ajunge la final, iar începând din 14 iunie postul de televiziune Happy Channel va difuza “Perla neagră”, de luni până joi, de la ora 20.00 până la ora 22.00. O poveste de iubire, presărată cu momente emoţionante, intrigi şi suspans, în această vară, la Happy Channel!