Tom Boxer isi face debutul in lumea modei

Apropo.ro / 29.05.2008, 10:05
Tom Boxer isi face debutul in lumea modei
Tom Boxer isi face debutul in lumea modei si nu oricum, ci cu o colectie care se adreseaza persoanelor indraznete si nonconformiste

Tom Boxer isi face debutul in lumea modei si nu oricum, ci cu o colectie care se adreseaza persoanelor indraznete si nonconformiste si, nu in ultimul rand, ce dispun de un cont consistent.

Prima lui colectie poarta numele de "Vintage Superstar" si toate piesele sunt unicat, el reinventand prin imprimeuri piese din marile magazine ale capitalelor modei: Tokyo, Paris, Milano si New York.

Tom a terminat o buna parte a colectiei si a facut o sedinta foto cu modelul Roxana Paraschivoiu. "Nu am facut asta sa ma lansez pe o noua piata, pentru bani sau dintr-un moft. Pur si simplu sunt pasionat de moda ca forma de arta si asta e modul meu de a o aborda: cu umor, cu indrazneala si cu entuziasm" a declarat Tom Boxer.

Colectia va fi lansata in luna iunie iar preturile pornesc de la 2.500 de euro.

Cu numele de scena s-a pricopsit la Londra, unde s-a afirmat ca DJ in cluburi si la petreceri private, la care participau vedete de talie mondiala.

Cea mai recenta productie muzicala a lui Tom – albumul "Zamorena", in colaborare cu Anca Parghel si Fly Project s-a bucurat de succes la public!

In afara de muzica si moda, acesta este pasionat de fotografie si film.