Tom Brady, fost jucător vedetă de fotbal american și soțul supermodelului Gisele Bündchen, va juca în primul său film 

De: Nicoleta Lepădatu / 24.02.2022, 14:21
Tom Brady, fost jucător vedetă de fotbal american și soțul supermodelului Gisele Bündchen, va juca în primul său film 

Tom Brady, fost jucător vedetă de fotbal american, va debuta la Hollywood în calitate de protagonist al unui film în care vor juca Jane Fonda şi alte actriţe celebre.

Conform unei informaţii publicate miercuri în The Hollywood Reporter, Paramount Pictures va produce acest film – intitulat „80 for Brady” -, care prezintă călătoria în Texas a patru admiratoare veterane ale sportivului Tom Brady, pentru a asista la finala Super Bowl 2017, pe care fotbalistul a câştigat-o jucând pe postul de fundaş al echipei New England Patriots.

Jane Fonda, Rita Moreno, Lily Tomlin şi Sally Field vor juca rolurile celor patru admiratoare înfocate ale starului american.

Tom Brady va juca propriul rol în acest film bazat pe fapte reale şi care va fi regizat de Kyle Marvin, cunoscut pentru „The Climb”.

Potrivit presei de la Hollywood, Tom Brady, care s-a retras din lumea sportului în urmă cu o lună la vârsta de 44 de ani, este foarte interesat de o carieră în industria cinematografică şi s-a implicat foarte mult în dezvoltarea acestui proiect, fiind totodată şi producător al filmului.

„Am reflectat şi mi-am pus întrebări dificile (…) cred că în acest moment este mai bine să părăsesc terenul de joc şi să-l las generaţiilor viitoare”, a scris sportivul în mesajul său de retragere din sportul profesionist, publicat pe 1 februarie.

Tom Brady este căsătorit din 2009 cu celebrul model brazilian Gisele Bundchen. Ei au împreună doi copii – un fiu, Benjamin Rein, născut în decembrie 2009, şi o fiică, Vivian Lake, născută în decembrie 2012.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Gisele Bündchen este cel mai bine plătit top-model din lume