Tom Cruise – e în toate mințile sau nu?

Apropo.ro / 30.04.2006, 16:14
Tom Cruise – e în toate mințile sau nu?
Chiar înainte de nașterea fiicei sale și a lui Katie Holmes, Tom Cruise a spus-o pe șleau: i-ar placea sa manance placenta și cordonul ombilical al copilului. Iata deci o întrebare fireasca: tipul asta e în toate mințile sau nu? Marc Ulieriu, redactor-șef,

Chiar înainte de nașterea fiicei sale și a lui Katie Holmes, Tom Cruise a spus-o pe șleau: i-ar placea sa manance placenta și cordonul ombilical al copilului. Iata deci o întrebare fireasca: tipul asta e în toate mințile sau nu?

Marc Ulieriu, redactor-șef, „Descopera”
Și eu i-aș manca… dar nu Katiei Holmes, ci Angelinei Jolie, iara nu placenta, ci (banal și evident) boticul ‘cela obraznic și dolofan. Cat despre Tom Cruise, actorul – am tot respectul pentru partiturile pe care le-a susținut în „Eyes Wide Shut”, „Vanilla Sky” și „Ultimul Samurai”, pelicule care mi-au demonstrat cat de perverse și instabile îmi sunt gusturile, întrucat m-au siluit de trei ori sa-l plac pe baiatul asta candid care, de obicei, ma irita la culme.

În ceea ce-l privește pe Tom Cruise, scientologul – politically correct, ar trebui sa ma abțin. Daca și placenta este de acord, e treaba lui Cruise, sa-i fie de bine! (Cordonul ombilical sunt sigur ca n-a avut minte și a acceptat din prima sa fie halit de taticul lui.) Și sa nu va prind ca va oripilați, ca, vorba Lenei, „iegzasta o iesplicație!”. Același Extraterestru care, în urma cu 53 de ani, a avut proasta inspirație sa-i dea cu lumina în cap scriitorașului L. Ron Hubbard, facandu-l sa aiba crampe scientologice și sa fete, fatalmente, aceasta religie (?) hollywoodiana, ei bine, lui Tom Cruise i-a dat cu parul. Rau de tot!

Catalin Mihaila, editor, „Playboy”
Aș vrea sa vad ce ar declara domnul Rogozanu dupa ce ar vedea ieșind din asfaltul intersecției Dacia cu Dorobanți niște palești de metal pe jumatate de mari și mult mai prietenoase decat cele pe care le-a vazut bietul Tom în „War of the Worlds”. Revelația pluralitații civilizațiilor în Univers este, doamnelor și domnilor, una care te poate marca pentru totdeauna. Și totuși, micul Tom și-a pastrat calmul (deși a trebuit sa-și verse nervii pe un biet nebun pe care l-a mierlit cu cazmaua în aceeași pelicula). S-o recunoaștem: în filmul ala, numai cioara care s-a așezat pe monstrul de metal a fost mai neînfricata ca Tom.

Revenind, credeți ca e ușor sa bagați divorț de o femeie ca Nicole Kidman pentru ca apoi sa o vedeti siluita de o șleahta de neica nimeni în case desenate cu creta pe asfalt? Vi se pare experiența prieteniei cu Marcel Iureș una comoda și nealienanta? Credeți ca nu va va mustra, macar un pic, conștiința daca va folosiți fratele autist ca sa caștigați la cazinou? Ca lucrurile astea nu se aduna? Ca sa nu mai vorbesc de complexul indus de bunaciunile cu care iese și care toate îi scuipa semințe în cap, din liceu încoace.

Sa fim serioși. Ma duc sa-mi iau o placenta cu branza și stafide…

Laura Ionescu, publisher, APROPO
E Tom Cruise nebun sau nu? Da, stimata redacție, e nebun și asta ma doare… Adolescența mi-a fost marcata de Tom Cruise, ala din „Top Gun”. Voiam sa port geaca de piele și fusta scurta cu stilettos* ca sa fiu iubita lui. Dupa care l-am descoperit pe Prince și am renunțat la stilettos. Se pare ca eram atrasa numai de barbați scunzi.

Ca femeie n-am fost impresionata de latura romantica a declarației lui Cruise și nici nu am perceput-o ca pe o dovada de iubire. Deși recunosc ca, a doua zi, dupa ce am primit vestea ca a nascut Katie, m-am întrebat pentru o secunda daca Tom a mancat sau nu placenta. Și chiar mi-a trecut prin fața ochilor figura lui cu buze însangerate, aia din „Interviu cu un vampir”. Moment în care mi-am dat seama ca delirez sau ca e ceva în neregula cu mine daca mi s-a parut ca așa ceva ar putea fi sexy…

Așa ca-l trec și pe Tom Cruise pe lista idolilor ratați din adolescența, care mi-au confirmat de-a lungul anilor faptul ca în perioada aia au decis hormonii pentru mine. Alaturi de Bros – daca își mai aduce cineva aminte de ei… Și mai am eu cațiva, dar cu aia chiar ca mi-e rușine…

*pentru persoanele care nu știu ce este un stiletto – e un pantof de dama cu toc subțire și foarte înalt.

Afla, numai din , ce-au avut de declarat, legat de aceasta controversa, Oana Cuzino, director editorial „Ce se întampla doctore” și Dragoș Vasile, redactor-șef „Maxim”

Tags: