Tom Cruise a pus ochii pe Miranda Kerr

De: Carmen Ulian / 03.11.2014, 13:00
Tom Cruise a pus ochii pe Miranda Kerr
Umblă zvonul potrivit căruia Tom Cruise s-a cam amorezat de modelul Miranda Kerr. Nici ea nu a rămas indiferentă șarmului actorului.

Cei de la New Idea scriu că modelul Miranda Kerr este intens curtată de Tom Cruise și că nu mai este mult până când își vor face apariția, în public, împreună.

După divorțul de Orlando Bloom, despre Miranda s-a spus că are o relație cu mogulul James Packer, dar acum povestea este de domeniul trecutului, căci Tom știe cum să-și joace cartea.

Tom, 52 de ani, și Miranda, 31 de ani, vorbesc des la telefon, după cum declară o sursă de la revistă. Se pare că actorul are o slăbiciune pentru australience. Nicole Kidman era din Australia. Cei doi au fost căsătoriți din 1990 până în 2001. Împreună au adoptat doi copii, Isabella și Connor. Din mariajul cu Katie Holmes, sfârșit în 2012, Tom are o fetiță biologică, Suri. În rest a fost un bărbat despre care nu s-a scris foarte mult la acest capitol.

Miranda Kerr are un fiu, Flynn, în vârstă de 3 ani din mariajul cu Orlando Bloom. Deși s-au despărțit, cei doi au rămas foarte buni prieteni.