Tom Cruise își dă pe față cu găinaț!

Apropo.ro / 27.06.2012, 14:00
Tom Cruise își dă pe față cu găinaț!
Actorul Tom Cruise apelează la tratamente faciale de înfrumusețare din cele mai rare și bizare.

Tom Cruise este un fan împătimit al tratamentelor de înfrumusețare, și nu dă înapoi, chiar dacă este ceva nou pe piată și bizar.

Actorul, în vârstă de 49 de ani, folosește în prezent un tratament facial scump, un mix de excremente de privighetoare și tărâțe de grâu, plus apă. Această mască are un efect miraculos asupra tenului, iar Cruise este încântat.

„Tom nu este adeptul Botox-ului sau a altor intervenții chirurgicale, dar este extrem de atent la cele mai noi tratamente de frumusețe, care sunt și naturale”, declară o sursă apropiată actorului.

„De curând, a experimentat un tratament special din excremente de privighetoare. I-a fost recomandat de către un prieten de la Hollywood, și se pare că a dat rezultate bune”, a mai adăugat sursa.

Acest tratament se pare că mai este folosit si de Victoria Beckham, care nu se arată prea încântată de operațiile estetice.

Tratamentul se numește „Gheișa Facial” și costă aproape 200 de dolari/ședința. El derivă dintr-un tratament japonez folosit de gheișe și de actorii kabuki, pentru a șterge machiajul alb de pe piele.