Tom Cruise, la un pas să renunțe la scientologie

Apropo.ro / 15.10.2012, 17:00
Tom Cruise, la un pas să renunțe la scientologie
Tom Cruise este un membru de seamă al cultului scientologic, dar se pare că acest lucru nu prea îl mulțumește pe actor. Vrea să-și găsească din nou liniștea.

Un membru marcant al bisericii scentologie, Tom Cruise simte că nu mai poate ține pasul cu îndatoririle față de cult, dar nu mai are nici liniștea sufletească de odinioară.

După ce relația cu Katie Holmes s-a destrămat, căsătoria lor fiind un „joc” aranjat de membrii cultului – după cum s-a zvonit, Tom ar cam vrea să se retragă. Pentru început, s-a mai distanțat de scientologie, după cum suține și un apropiat al actorului.

De-a lungul anilor, imaginea lui Cruise a avut mult de suferit. A trecut prin trei divorțuri și multe scandaluri. Pentru el, prețul pe care l-a plătit pentru biserică este mult prea mare decât și-ar fi închipuit la început.

Actorul ia în considerare și o posibilă împăcare cu Katie Holmes, femeia alături de care are o fetiță, Suri. De partea cealaltă, Katie se consideră o femeie liberă și fericită cu noua ei viață și nu se gândește la o nouă șansă în relația cu Tom Cruise.