Tom Cruise poartă tanga când face cascadorii în filme

De: Gabriela Voicu / 19.08.2013, 13:00
Tom Cruise poartă tanga când face cascadorii în filme
Tom Cruise poartă chiloți tanga când filmează scene de acțiune, pentru că aceștia îi asigură confortul de care are nevoie.

Tom Cruise poartă chiloți tanga când filmează scene de acțiune, pentru că aceștia îi asigură confortul de care are nevoie, după cum a declarat o sursă din anturajul actorului în vârstă de 51 de ani. 

La filmări Cruise cere de fiecare dată chiloți tanga fabricați din materiale moi și flexibile pentru că de obicei îi place să se ocupe singur de cascadorii. 

„Nu sunt multe filme în care să nu îl vedem pe Tom rostogolindu-se pe jos sau sărind de pe zgârie-nori. De-a lungul vremii, el și-a dat seama că are nevoie de mai mult confort și insistă de fiecare dată ca echipa de la filmări să îi asigure lenjeria necesară. La început era stânjenit, dar apoi și-a dat seama că aceasta este o metodă bună pentru a-și păstra flexibilitatea”, a declarat sursa respectivă.

Tom Cruise

Tom Cruise vrea să aibă mereu la dispoziție multe perechi de chiloți tanga, iar colegii săi de la filmări se amuză de fiecare dată. Pentru seria „Misiune Imposibilă”, starul a schimbat 50 de piese de lenjerie intimă.

Recent, Cruise a semnat pentru a juca într-un nou film din franciza „Misiune Imposibilă”, care va fi regizat de Christopher McQuarrie. Acesta a colaborat cu actorul american și pentru pelicula „Jack Reacher”.