Tom Cruise salvează lumea, în „Oblivion. Planeta uitată” (Trailer nou)

De: Gabriela Voicu / 15.02.2013, 17:30
Tom Cruise salvează lumea, în
După interpretarea din "Jack Reacher", Tom Cruise revine în rolul lui Jack Harper, în mâinile căruia se află soarta omenirii într-un viitor îndepărtat.

Noul trailer pentru filmul SF „Oblivion” este mai complex, mai lung și ne explică complotul din producția regizorului Kosinski, în care Tom Cruise și Morgan Freeman sunt două personaje cu ideologii diferite pe fundalul unui Pământ post-apocaliptic.

Regizorul Joseph Krasinski, care a realizat „TRON: Legacy”, prezintă „Oblivion. Planeta uitată”, alaturi de producătorul filmului „Rise of the Planet of the Apes”.

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaștere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea. Jack Harper (Tom Cruise) este unul din ultimii reparatori de drone staționați pe Pământ. Parte a unei masive operațiuni de extracție de resurse vitale, după decenii de război cu extrem de preiculoșii Scavi, misiunea lui Jack se apropie acum de final. Trăind și patrulând de la sute de metri deasupra pământului, Jack își dă viața peste cap când întâlnește o frumoasă străină, pe care o salvează dintr-o epavă a unui vehicul spațial prăbușit pe Pământ. Sosirea ei declanșează o serie de evenimente care îl forțează pe Jack să pună sub semnul întrebării tot ce știa până acum. Din acel moment, soarta omenirii se află în mâinile sale.

Tom Cruise (Oblivion)

„Oblivion. Planeta uitată” a fost filmat cu rezoluție 4K în Statele Unite și Islanda.

Alături de Tom Cruise și Morgan Freeman, din distribuția filmului mai fac parte Olga Kurylenko, Andrea Riseborough, Nikolaj Coster-Waldau și Melissa Leo, pe care îi vom putea vedea în cinematografe începând cu 12 aprilie.