Tom Cruise si Katie Holmes au parasit Italia dupa nunta

Apropo.ro / 20.11.2006, 09:32
Tom Cruise si Katie Holmes au parasit Italia dupa nunta
Actorul american Tom Cruise si sotia lui, actrita Katie Holmes, au parasit Italia duminica dimineata, plecând în luna de miere în insulele Maldive, transmite AFP. Cuplul a plecat din Roma la bordul unui avion particular, la ora 05.50 GMT, în timp ce invitatii lor veniti de la

Actorul american Tom Cruise si sotia lui, actrita Katie Holmes, au parasit Italia duminica dimineata, plecând în luna de miere în insulele Maldive, transmite AFP.

Cuplul a plecat din Roma la bordul unui avion particular, la ora 05.50 GMT, în timp ce invitatii lor veniti de la Hollywwod – Brook Shields, Jim Carrey, Will Smith si Jennifer Lopez – au plecat în jurul orei 10.00 GMT, îndreptându-se spre California.

Corriere della Sera a criticat, duminica, masurile draconice de securitate care au fost luate pentru protectia nuntii, celebrata în ritul scientologic, precizând ca „«da»-ul invizibil i-a dezamagit pe fanii strânsi în fata castelului din Bracciano”.

Cuplul nu a aparut în fata publicului dupa ceremonie.

Dupa ce casatoria a fost oficiata, Tom Cruise si Katie Holmes s-au sarutat o perioada lunga de timp, ceea ce i-a determinat pe oaspeti sa le ceara sa se opreasca, potrivit lui Giorgio Armani, care a luat parte la nunta si care a fost creatorul de moda al costumatiilor celor doi soti si a fiicei lor.

Potrivit site-ului This Is London, nunta a fost oficiata de un preot al ritului scientologic, la ceremonie fiind prezenti circa 150 de membri ai familiei si prieteni ai celor doi. Potrivit lui Armani, mai întâi Tom si apoi Katie au mers pe o rampa din piatra spre un altar decorat cu flori albe, trecând pe lânga o garda îmbracata în costume medievale.

Cavalerul de onoare a lui Cruise a fost cel mai bun prieten al acestuia, David Miscavige, în timp ce doamna de onoare a fost sora lui Katie, Nancy Blaylock.

Cântaretul italian Andrea Bocelli a cântat pentru Tom si Katie în timpul receptiei. Mirii au urmat traditia si au taiat tortul de nunta, care a fost de ciocolata si a avut cinci etaje. Focul de artificii de la finalul nuntii nu a fost extrem de vizibil, în special din cauza cetii care s-a lasat pe timpul noptii.

„Pentru americani, castelul a fost un lucru special pentru ca ei nu au în Statele Unite astfel de constructii si viseaza la cele care se gasesc pe teritoriul italian”, a spus Armani, care s-a mai ocupat de tinutele a numerosi participanti la petrecere si de toaletele familiei celor doi.

La nunta celor doi a fost prezenta fiica lor Suri, dar si copiii lui Cruise din casatoria cu Nicole Kidman, Isabella si Connor.

Înainte de a se schimba în rochia de mireasa de culoarea fildesului creata pentru ea de Armani, Holmes a purtat o rochie neagra si cizme. Martin Holmes si-a condus fiica la altar, iar buchetul miresei a fost realizat tot de Armani.

Cruise, care le-a facut semne fanilor în timp ce se îndrepta spre castel, a purtat în timpul ceremoniei un costum cusut manual realizat de Armani si o camasa de culoarea fildesului croita din acelasi material ca si rochia miresei.

Cruise si Holmes au sosit separat la castel sâmbata dimineata, ploaia obligând-o pe actrita si pe fiica ei sa apeleze la protectia unei umbrele în momentul în care au parasit limuzina.

Holmes i-a oferi lui Cruise un ceas Vacheron Constantin inscriptionat cu cuvintele „I Love You” ca dar de nunta. Ea a achizitionat ceasul în urma cu o saptamâna, la Los Angeles.

Katie Holmes si Tom Cruise s-au logodit în iunie 2005, la doua luni dupa ce si-au facut publica relatia. Fiica lor s-a nascut la 18 aprilie 2006.

Mediafax