Tom Cruise și Katie Holmes se vor casatori luna aceasta

Apropo.ro / 13.07.2006, 09:44
Tom Cruise și Katie Holmes se vor casatori luna aceasta
Vedetele hollywoodiene Tom Cruise și Katie Holmes se vor casatori în cursul acestei luni, în cadrul unei ceremonii scientologice, informeaza entertainmentwise.com. În ciuda faptului ca cei doi declara mereu ca nu au stabilit o data a nunții, surse apropiate cuplului au

Vedetele hollywoodiene Tom Cruise și Katie Holmes se vor casatori în cursul acestei luni, în cadrul unei ceremonii scientologice, informeaza entertainmentwise.com.

În ciuda faptului ca cei doi declara mereu ca nu au stabilit o data a nunții, surse apropiate cuplului au declarat ca Tom Cruise și Katie Holmes se vor casatori în curând în cadrul unei ceremonii scientologice care va fi oficiata de liderul cultului, David Miscavage.

Știrea nu este pe placul parinților actriței, catolici convinși. O sursa apropiata cuplului a declarat publicației Life & Style ca parinții lui Holmes ar putea chiar sa boicoteze ceremonia și a adaugat faptul ca Martin și Kathleen Holmes nu sunt „fericiți” în ceea ce privește „locul ales de fiica lor” pentru a se casatori.

„Katie poate avea o nunta catolica așa cum trebuie și la care toata familia sa participe bucuroasa”, a declarat Martin Holmes.

Cruise și Holmes sunt împreuna din primavara anului 2005. Actorul, în trecut discret în ceea ce privește viața lui privata, s-a afișat ostentativ cu tânara actrița înca de la începuturile relației lor.

Membru și susținator al Bisericii Scientologice de aproape 20 de ani, Cruise a fost aspru criticat de presa pentru ca și-a declarat convingerile religioase și a defaimat psihiatria.

Recent, și logodnica lui, Katie Holmes, a intrat în rândurile acestei organizații religioase.

Holmes, a nascut în luna aprilie o fetița numita Suri, ea fiind primul copil al cuplului numit de presa TomKat.

(Redactor: Ana Obretin; [email protected])

Mediafax