Tom Cruise si Katie s-au intors din luna de miere

Apropo.ro / 07.12.2006, 17:27
Tom Cruise si Katie s-au intors din luna de miere
De cand s-au intors din luna de miere, Tom Cruise si Katie Holmes sunt mai ocupati decat inainte, relateaza reporterii People. Cei doi au petrecut doua saptamani pe un yaht ce-i apartine australianului James Packer si pe o insula privata. In ciuda furtunii


De cand s-au intors din luna de miere, Tom Cruise si Katie Holmes sunt mai ocupati decat inainte, relateaza reporterii People.

Cei doi au petrecut doua saptamani pe un yaht ce-i apartine australianului James Packer si pe o insula privata. In ciuda furtunii tropicale, la intarcere erau binedispusi si s-au intors acasa pe 1 decembrie.

Reintorsi in Los Angeles, au facut o petrecere dupa nunta, gazda fiind producatoarea lui Cruise, Paula Wagner. Tom este daja gata sa inceapa filmarile pentru ultimul lui proiect.

Intre timp, Katie Holmes si Suri, fetita lor de 7 luni, s-au reintors la activitatile in cadrul fundatiei umanitare.

Aceasta a avut o intalnire si cu Victoria Beckam, intr-un magazin, sosita pentru o sedinta foto, loc unde cele doua au vorbit cat de minunata a fost nunta.

Insa nu sunt singurele care au amintiri uimitoare despre nunta. Cameron Crowe, regizoul filmului Jerry Maguire, declara ca a fost o nunta plina de dragoste si declara revistei People „Sunt un cuplu minunat, sunt foarte fericit pentru ei”.

Carmen U

Foto: Ian Lawrence / People.aol.com