Tom Cruise vrea sa iubeasca din nou

Apropo.ro / 04.08.2004, 15:35
Tom Cruise vrea sa iubeasca din nou
Actorul Tom Cruise este în cautarea soției numarul trei, spunînd ca este pregatit sa iubeasca din nou, informeaza site-ul Ananova. "Nu o sa renunț niciodata la dragoste. Niciodata. Sînt genul de tip caruia îi plac relațiile. Iubesc femeile. Și ma voi

Actorul Tom Cruise este în cautarea soției numarul trei, spunînd ca este pregatit sa iubeasca din nou, informeaza site-ul Ananova.

„Nu o sa renunț niciodata la dragoste. Niciodata. Sînt genul de tip caruia îi plac relațiile. Iubesc femeile. Și ma voi recasatori. Nu am de gînd sa renunț la asta. Chiar îmi palce acest gen de prietenie și intimitate”, a declarat Cruise pentru The Daily Mirror.

Actorul a spus ca este sigur ca într-o zi se va recasatori. „Știu ca o sa ma însor din nou într-o zi. Știu ca voi întîlni pe cineva și voi face din nou acest pas”, a adaugat el.

Casatoria timpurie a lui Cruise cu actrița Mimi Rogers s-a terminat printr-un divorț, apoi actorul s-a recasatorit cu Nicole Kidman, de care a divorțat dupa zece ani. Dupa cel de-al doilea divorț, Cruise a avut o relație cu o alta actrița, Penelope Cruz, însa s-a desparțit și de aceasta, la începutul acestui an.

Vedeta din filme precum „Top Gun” și „Mission: Impossible” a spus ca femeia ideala pentru el este aceea care îi împartașește iubirea pentru lucrurile aventuroase: „Trebuie sa aiba un simț al umorului deosebit și sa-i placa sa aiba o viața aventuroasa. Îmi place sa merg cu motocicleta și sa pilotez avioane și vreau sa gasesc o persoana careia sa-i placa sa faca acele lucruri care îmi plac și mie”.

Cruise are o relație de prietenie cu Kidman cu care împarte custodia celor doi copii, Isabella (12 ani) și Connor (9 ani).

Referindu-se la fostele sale iubiri, actorul a spus: „Relațiile pe care le-am avut mi s-au parut foarte constructive. Am învațat din ele și m-au ajutat sa cresc, de aceea nu am nici un regret”.

În ultimul film al sau, „Collateral”, Tom Cruise joaca rolul unui criminal platit care îl forțeaza pe un taximetrist din Los Angeles sa îl duca la victimele sale.

Mediafax

Tags: