Tom Ford: „Machiajul nu este specific femeiesc”

Redacția / 05.11.2013, 17:00
Tom Ford: „Machiajul nu este specific femeiesc”
Creatorul de modă Tom Ford nu este de acord cu ideea că doar femeile se machiază. Și bărbații ar trebui să o facă, fără teamă!

Odată cu lansarea unei noi linii de îngrijire a pielii pentru bărbați, Tom Ford nu știe cum să-și mai convingă clienții să îi cumpere produsele.

Pentru vremea în București și în alte orașe, consultă vremea apropo

Astfel, Tom susține că nu doar femeile ar trebui să se machieze, ci și bărbații, fără a se rușina de acest lucru. Masculinitatea lor nu ar fi în pericol.

Dacă ești la Oscar, nu există niciun bărbat pe covorul roșu care să nu poarte machiaj. Majoritatea actorilor heterosexuali pe care îi cunosc s-au obișnuit destul de repede cu acest lucru (să poarte machiaj, n.r.). Chiar și când ies în viața reală folosesc puțin autobronzant. Își vopsesc sprâncenele, își vopsesc genele – ei știu trucurile„, a declarat Tom Ford pentru revista GQ din Marea Britanie.

ford

Dar ei nu vorbesc despre acest lucru, deoarece cred că mulți bărbați confundă ideea de a arăta bine cu ceva specific femeiesc. Dacă folosesc puțin fond de ten pentru a acoperi capilarele sparte sau un coș, asta nu înseamnă că încerc să arăt ca o femeie. Nu este nicio rușine în a dori să arăți cât mai bine„, a mai spus acesta.

Produsele mele sunt create pentru a te face să arăți și să te simți bine. Cred că sunt foarte mulți bărbați care vor și au nevoie de acest tip de produse„, a mai spus acesta.

Citește mai multe detalii despre machiajul la bărbați, încurajat de Tom Ford, pe Mediafax.ro