Tom Holland a mărturisit că și-a spart laptopul când a aflat că a primit rolul “Spider-Man”

De: Loredana Toma / 21.01.2021, 17:23
Tom Holland a mărturisit că și-a spart laptopul când a aflat că a primit rolul “Spider-Man”

Actorul britanic Tom Holland a dezvăluit că, de bucuros ce era după ce a aflat că a obținut rolul Spider-Man (Omul-Păianjen), și-a spart, accidental, laptopul. Vestea l-a bucurat atât de tare încât reacția sa a fost să sară în sus și, odată cu el, i-a căzut și laptopul.

“Am speriat și câinele cu reacția mea”

“Îmi amintesc că am intrat pe Instagram și am văzut că cei de la Marvel au publicat o fotografie cu imaginea lui Spider-Man sub care scria: “Intrați pe site-ul nostru pentru a vedea cine este următorul Spider-Man. Și, în secunda aceea, am presupus că n-am fost ales eu, pentru că nu mă sunase nimeni. Mi-am zis, totuși, să intru să văd. Mi-am luat laptopul și câinele stătea lângă mine. Și am văzut că anuntul era cu numele meu. Acela a fost momentul cand mi-am spart laptopul, pentru că, de bucurie, din greșeală l-am aruncat în aer și a căzut din pat. Câinele s-a speriat și a rupt-o la fugă, iar eu am alergat jos să le dau vestea părinților mei”, a povestit Holland, potrivit Variety.

Intenția celor de la Marvel nu a fost să-l priveze pe actor de informații, ci doar ca vestea să fie făcută publică atunci când ei erau, oficial, pregătiți.

Actorul a mai spus că ar fi tentat să încerce roluri și în alte genuri de filme, precum comedii sau pelicule de groază.

În vârstă de 24 de ani, Tom Holland a devenit celebru la nivel mondial cu rolul Spider-Man jucat în mai multe filme din universul Marvel, precum „Captain America: Civil War” (2016), „Spider-Man: Homecoming” (2017), „Avengers: Infinity War” (2018), „Avengers: Endgame” (2019), „Spider-Man: Far From Home” (2019).

CITEȘTE ȘI: Cine e noul Spider-Man?