Tom Keifer concertează în premieră în România, pe 6 octombrie

De: Nicoleta Nicolae / 12.07.2015, 19:00
Tom Keifer concertează în premieră în România, pe 6 octombrie
Tom Keifer, liderul şi solistul formaţiei de glam rock Cinderella, va susţine un concert în premieră în România, în clubul Silver Church din Bucureşti, pe 6 octombrie, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Show-ul artistului va cuprinde atât piese clasice din repertoriul uneia dintre cele mai mari formaţii de glam rock, cât şi melodii atent selectate de pe albumul său solo, „The Way Life Goes”.

Cu peste 15 milioane de copii vândute până în acest moment, Cinderella rămâne una dintre cele mai reprezentative trupe glam rock, punându-şi amprenta asupra muzicii din anii 1980 şi având în palmares numeroase discuri de aur şi de platină. Trupa americană a fost remarcată pentru prima dată de Jon Bon Jovi, care a fost impresionat de timbrul lui Tom Keifer, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

„Gypsy Road”, „Nobody’s Fool”, „Don’t know what you got”, „Shake Me” şi „Somebody Save Me” se vor auzi la Silver Church în premieră în România, interpretate de Tom Keifer.

„The Way Life Goes”, albumul solo al lui Keifer, a fost lansat în 2013 şi s-a bucurat de cronici pozitive, fiind considerat un disc ce denotă maturitate atât în ceea ce priveşte compoziţia pieselor, cât şi versurile şi interpretarea. Mai mult decât atât, Tom Keifer a reuşit să se autodepăşească şi să îşi revină din multiplele intervenţii chirugicale pe care le-a suferit de-a lungul timpului, din dorinţa de a-şi recăpata vocea pe care a pierdut-o în urma paraliziei uneia dintre coardele vocale.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti sunt disponibile în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro. Primele 200 de tichete pot fi achiziţionate la un preţ promoţional de 95 de lei, după care acestea vor costa 120 de lei.

Sursa: MEDIAFAX