Toma va fi numarul 1 la Rapid

Apropo.ro / 18.04.2008, 11:51
Toma va fi numarul 1 la Rapid
Constantin Toma a declarat ca el va fi cel care va lua deciziile importante in cadrul clubului din Giulesti.

Constantin Toma a declarat ca el va lua deciziile importante in cadrul clubului din Giulesti, iar Fathi Taher sau George Copos nu vor avea voie sa se implice in problemele interne ale alb-visiniilor, informeaza Prosport.

Noul presedinte al Rapidului si-a impus un termen de trei ani in care sa transforme clubul din Giulesti intr-unul cu adevarat european si spune ca cine nu isi va respecta indatoririle va parasi echipa.

"Eu voi administra clubul si voi raspunde in fata actionarilor. Daca domnul Copos va veni sa imi spuna sa schimb vreo decizie, cu tot respectul, ii voi spune ca nu e atributia lui. Nu ma gandesc la asta pentru ca ma inteleg bine cu George Copos si oricum intre mine si actionari va exista o permanenta comunicare. Vom vorbi, dar eu iau deciziile. Roadele se vor vedea abia din sezonul viitor. Mi-am dat un termen de trei ani ca sa transform Rapidul intr-un club occidental. Daca voi reusi, va fi ceva senzational. Vreau sa fac din aceasta echipa ceva ce nu s-a mai vazut in Romania! Vreau ca, la capatul acestor trei ani, Rapid sa aiba arena noua, mai multi suporteri in tribune, sa se autofinanteze si chiar sa aduca profit. Vreau sa facem performanta la nivel european. Fenerbahce a invins Chelsea. Ce, noi suntem mai prosti decat turcii? " a declarat Toma.