Tomasson si Nesta indisponibili pentru meciul cu Sparta Praga

Apropo.ro / 23.02.2004, 11:08
Tomasson si Nesta indisponibili pentru meciul cu Sparta Praga
Fotbaliștii Jon Dahl Tomasson și Alessandro Nesta sînt indisponibili pentru meciul pe care echipa lor, AC Milan, îl va disputa, marți, în deplasare împotriva formației Sparta Praga, în prima manșa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, a anunțat, duminica,

Fotbaliștii Jon Dahl Tomasson și Alessandro Nesta sînt indisponibili pentru meciul pe care echipa lor, AC Milan, îl va disputa, marți, în deplasare împotriva formației Sparta Praga, în prima manșa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, a anunțat, duminica, gruparea italiana.

Cei doi jucatori s-au accidentat în timpul meciului cu Internazionale Milano, disputat sîmbata, în campionatul Italiei și nu sînt incluși în lotul care va pleca, luni dimineața, la Praga. Atît Tomasson cît și Nesta au probleme la piciorul stîng.

Atacantul Filippo Inzaghi și mijlocașul Massimo Ambrosini, care sînt refacuți total în urma unor accidentari, fac parte din echipa care va face deplasarea la Praga.

AC Milan ocupa în prezent prima poziție în clasamentul campionatului Italiei. Echipa din Milano a cîștigat, în sezonul trecut, Liga Campionilor, dupa ce a învins formația Juventus Torino, în finala disputata la Manchester.

Mediafax