Tommy Edison, criticul de film orb (Video)

Apropo.ro / 20.02.2013, 15:00
Tommy Edison, criticul de film orb (Video)
Faptul că este orb nu îl împiedică pe Tommy Edison să parctice meseria pe care și-a dorit-o: critic de film.

Așa cum sunt multe persoane fără vedere care lucrează la posturi de radio, ca fotografi, etc, există și critici de film. Este cunoscut faptul că atunci când există un astfel de handicap, celelalte simțuri sunt cu mult mai dezvoltate.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

În primă fază pare ușor confuz că o persoană fără vedere poate fi capabilă să vorbescă despre un film din toate punctele de vedere. Tommy a învățat să facă asta, prin mult exercițiu și voință.

Când pun un film sunt atent la el din mai multe puncte de vedere, altfel decât o face cel care îl și privește. Eu nu sunt distras de toate efectele prezente sau de persoanele atrăgătoare din distribuție„, spune Edison.

Munca lui este apreciată. Despre Robert Pattinson, în dilmul „Water for Elephants”, Tommy spune că actorul ar fi putut da mai mult. Nu înțelege ce au văzut tinerii așa special la el.

Tommy Edison are un sistem de notare special. De exemplu, pentru „Scream 4”, el spune că este un gen de film care prinde, mai ales că te sperie. „Îi dau 2 din 4 ochi deschiși”, a adăugat el și sfătuiește celelalte persoane private de vedere să stea acasă.

Pentru Tommy faptul că nu are vedere este un lucru normal, cu care s-a obișnuit. Nu crede că îi lipsește ceva.

A învățat că simțul umorului este sănătos. În ultimii 20 de ani a lucrat și la radio. Oamenii s-au obișnuit cu modul lui de a fi, dar și cu modul îndrăzneț în care vede lucrurile. Obișnuiște să facă fotografii cu lucrurile care îl înspiră zilnic și pe postează pe Instagram. Este unul dintre cele mai cunoscute personaje de acolo.

Review-urile pe care le face, alături de prietenul și producătorul Ben Churchill, au mulți admiratori pe Youtube, acolo unde sunt postate.

Sunt populari, iar Tommy spune tuturor că vrea să le arate lumea în felul său unic, așa cum ar trebui să o vadă.