Tonciu, scandal cu noua iubită a lui Mitea! ”Eşti o nulitate! O isterică”

De: Cătălina Matei / 26.11.2014, 10:44
Tonciu, scandal cu noua iubită a lui Mitea! ''Eşti o nulitate! O isterică''
Andreea Tonciu s-a despărţit de Nicolae Mitea acum patru luni, după o relaţie care a durat şase ani.

De atunci, bruneta a declarat în repetate rânduri că viaţa i s-a schimbat radical după ce a rupt relaţia cu fotbalistul. Şi-a operat nasul şi îi merge mult mai bine de când este singură.

Marţi seară, în emisiunea ”Wowbiz” de la Kanal D, Andreea Tonciu a stat pentru prima oară, faţă în faţă, cu actuala iubită a fotbalistului.

Cea care a luat cuvântul a fost Andreea, care s-a arătat surprinsă de atitudinea noii partenere de viaţă a lui Mitea: ”Nu este corect ca atunci când am ajuns în ţară, după operaţie, această femeie să mă ironizeze. Nu am văzut-o. Nu am televizor acasă. Seamănă cu mine? Nu cred. E greu să semene cineva cu mine. Poate e idolul meu. Domnişoara se află aici datorită mie. Fete ca ea găseşti la orice colţ de stradă. E dezgustător să apari în halul ăsta la televizor când nici măcar nu ai o relaţie cu un bărbat. Eşti mult sub nivelul meu”, a spus Tonciu despre cea care i-a cucerit inima fostului iubit.

După ce a văzut reacţia Andreei, actuala iubită a lui Mitea, Gabriela Cristoiu, a avut mai multe replici acide la adresa acesteia.

”Dacă ea s-a simţit ironizată… Ăsta e stilul meu. Nu am încercat să copiez pe nimeni. Nu am vrut să fiu asemănată cu Andreea. Apari la televizor şapte zile că ţi-ai făcut operaţie la nas. Sunt mai documentată decât eşti tu. Nu te-am imitat, a fost un act artistic. Eşti o nulitate, nu am de ce să îmi fac publicitate pe spatele tău. Nu îmi zice mie că sunt sub nivelul tău! Hai să ne respectăm”, a spus bruneta, la început, din alt studio, dar pe urmă a ajuns pe aceeaşi canapea cu Andreea.