Toni Alexe va fi înmormîntat, luni, la Oradea

Apropo.ro / 20.01.2005, 09:49
Toni Alexe va fi înmormîntat, luni, la Oradea
Baschetbalistul Toni Alexe, care a decedat, vineri, în urma unui accident rutier, va fi înmormîntat luni, la Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX. Președintele Federației Române de Baschet, Ioan Dobrescu, a declarat, sîmbata, agenției MEDIAFAX, ca din

Baschetbalistul Toni Alexe, care a decedat, vineri, în urma unui accident rutier, va fi înmormîntat luni, la Oradea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Președintele Federației Române de Baschet, Ioan Dobrescu, a declarat, sîmbata, agenției MEDIAFAX, ca din pacate nu va putea fi prezent la înmormînare, deoarece se afla în Elveția, însa a precizat ca la funeralii va asista întreg staff-ul forului român de baschet.

La înmormîntare, care va avea loc la ora 14.00, și-au anunțat prezența și fostul antrenor al West Petrom Arad, Dragan Petricevici, foștii coechipieri ai lui Alexe de la West Petrom, jucatorii și conducerea clubului CSU Asesoft Ploiești.

Deși s-a nascut la Constanța, Alexe locuia de mai mulți ani la Oradea împreuna cu familia sa.

Toni Alexe și-a pierdut viața, vineri dimineața, în urma unui accident rutier produs pe raza localitații Sinaia. În ultimul sau meci pentru Asesoft Ploiești, Alexe a jucat 34 de minute contra formației bulgare Spartak Euroins și a marcat 15 puncte, contribuind decisiv la calificarea gruparii românești la turneul final al FIBA Europe Cup, Conferința de Sud.

Mediafax