Toni Braxton nu mai iubește muzica!

De: Marian Andrei / 08.02.2013, 17:30
Toni Braxton nu mai iubește muzica!
Cântăreața americană Toni Braxton a anunțat că a decis să pună capăt carierei sale din industria muzicală, întrucât a ajuns la concluzia că nu mai iubește muzica.

După ce s-a s-a confruntat în ultimii cu o serie de probleme medicale și de natură financiară, cântăreața americană a decis că trebuie să își regândească stilul de viață, inclusiv cariera din industria de divertisment.

Nu mai simt iubire pentru muzică. Nu mai am acel sentiment pe care îl aveam atunci când cântam, e ceva care mă părăsește. Nu sunt sigură cum vor evolua lucrurile în viața mea, poate că trec prin criza femeii ajunse la vârsta mijlocie, însă inima mea nu se mai gândește la muzică”, a explicat ieri dimineață artista, în cursul emisiunii de televiziune „Good Morning America”.

Toni Braxton se va concentra exclusiv pe actorie, carieră pe care a început-o în 2011, când a început filmările, alături de mama și surorile ei la reality show-ul TV „Braxton Family Values”, care se apropie de al treilea sezon. Toni Braxton va putea fi admirată în premieră în calitate de actriță într-un lungmetraj TV în filmul „Twist of Faith”, care va fi difuzat pe micile ecrane americane sâmbătă seară.

Cântăreața și compozitoarea Toni Braxton, celebră pentru hitul ei „Unbreak My Heart”, din 1996, are în palmares șase premii Grammy și a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial. Cel mai recent album ai ei, „Pulse„, a fosat lansat în 2010.