Toni Grecu – Managerul de la Divertis Mall

De: Cătălina Matei / 01.10.2007, 00:00
Toni Grecu - Managerul de la Divertis Mall
Din 7 octombrie, romănii se vor distra într-un mall mai special. ”Divertis Mall” vine la Antena 1 cu o ofertă greu de refuzat: magazine, gură-cască, săli de cinema, orchestră şi umor pe măsură. La mall-ul Divertişilor nu se intră cu maşina, ci cu telecomanda. Toni Grecu, managerul noului complex, promite un sezon plin de surprize, cu invitaţi pe măsură, dar şi cu forţe proaspete, căci grupul se extinde.

– De ce se mută Divertis-ul la mall?
Înainte de Piaţa Divertis a fost Divertis Parc. Or, se ştie că locul cel mai potrivit pentru construcţia de mall-uri sînt parcurile. Iată de ce nu puteam face altfel decît se face peste tot în ţară. Am pus un mall peste un parc şi ne numim ”dezvoltatori”. Numai că noi n-o facem în ciuda întregului popor, ci spre distracţia lui. Şi nu sîntem dezvoltatori imobiliari, ci de divertisment. Măcar, asta speram.

– Cum arată noul ”Diver­tis Mall”?
Cît de încăpă­toare va fi ”parcarea”? Noul mall Divertis este deja ridicat şi arată într-un fel care nu poate fi povestit. Are cupolă, căci mall fără cupolă e ca nunta fără nuntaşi. Are magazine, are gură cască, are clienţi, are public, are şi stradă şi restaurant şi NEWS Cafe şi cine­ma şi orchestră. Parcare nu are, căci la ”Divertis Mall” nu se vine cu maşina, se vine cu telecomanda.

– Veţi avea şi promoţii la deschidere?
Promoţia o face Antena 1. Vorbiţi cu ei. Noi nu facem discount-uri!

– Mergeţi de obicei la mall?
Obişnuiesc să merg la mall aşa cum fac toţi romănii în ultimii ani. Dacă nu mergi într-o săptămînă la mall să vezi ce s-a mai ”băgat”, nu eşti cool. Măcar să faci o talpă scurtă printre vitrine, să mănînci un hamburger sau să vezi ”4, 3, 2”, că-i la modă. Lucrurile groaznice la mall-urile de la noi rămîn parcarea şi accesul. De asta sugerez ”dezvol­ta­torilor” – ce cuvînt stupid – să nu mai facă mall-uri în mijlocul oraşelor, ci să facă oraşe în jurul mall-urilor. Am avea străzi mai largi şi mai bine dimensionate la numărul de maşini care circulă în Romănia.

– Ce vor găsi telespecta­torii în noul format?
Ambientul este total schimbat. Vom avea tot ce este proaspăt pe piaţă, de la declaraţiile lui Becali la vînzoleala de la DNA, multă mu­zică cu Trupa din Mall, condusă de Dan Stetco-Polymoog, parodii muzicale şi TV, iar din acest sezon, vom afecta o rubrică unui invitat real, personalitate publică evidenţiată în perioada respectivă. De exemplu, în prima emisiune, invitată la ”Divertis Mall” va fi Elena Udrea.

– Am înţeles că se extinde grupul Divertis…
Claudiu Maier şi Andreea Enache sînt doi dintre actorii intraţi deja în distribuţia primelor două emisiuni. Dalma Kovacs este o cîntăreaţă de talent, cu care vom colabora de asemenea în primele emisiuni. Ca invitaţi, îi avem în vedere pe Cristi Mungiu, pe Marius Moga, pe Loredana, pe Puia, ca să spun doar cîţiva din cei aşezaţi pe lista noastră, fără să-i enumăr pe cei din spectrul politic.

– Vom mai vedea acele remake-uri, în stil Divertis, ale melodiilor celebre?
Da şi vor fi mai multe şi cîntate cu orchestra. Partea muzicală va fi mult mai consistentă, deşi din distribuţie nu va face parte, în perioada următoare, Gyuri, prins în turneul de lansare al discului său şi într-un proiect teatral la Cluj. Nu va fi la ”Divertis Mall”, dar va fi la ”Animat Planet”. De ce? Pentru că deja, la multe scheciuri de animaţie, vocile personajelor s-au înregistrat şi programul de lucru este mai maleabil.

– Ce surprize aţi pregătit la ”Animat Planet Show”?
”Animat Planet” revine în tandem cu ”Divertis Mall”, cu prima emisie pe 7 octombrie. Îl vom vedea pe Traian Băsescu în ipostaza de Robinson Crusoe, adică Robinson Basoe, vor fi animaţi şi soţii Pri­goa­nă în toată splendoarea lor de rea­lity showmani, vom avea noi aven­turi cu Băsenel şi Bocănel… La ”Ani­mat Planet” deviza e clară: ”Naţia face animaţia!”. Iar la ”Divertis Mall” e şi mai clară: ”Nu rîde mîine de ce poţi rîde azi!”.