Tony Blair cheltuiește o avere pe machiaj

Apropo.ro / 26.07.2005, 13:02
Tony Blair cheltuiește o avere pe machiaj
Secretul tenului perfect al primului ministru britanic Tony Blair a fost în mod oficial dezvaluit: el cheltuiește aproape de doua ori mai mult pe machiaj decât cheltuiește în medie o englezoaica, relateaza AFP, citând Downing Street. Personalul lui Tony Blair a raspuns,


Secretul tenului perfect al primului ministru britanic Tony Blair a fost în mod oficial dezvaluit: el cheltuiește aproape de doua ori mai mult pe machiaj decât cheltuiește în medie o englezoaica, relateaza AFP, citând Downing Street.

Personalul lui Tony Blair a raspuns, joi, în mod oficial, la o întrebare parlamentara, aratând ca premierul a platit mai mult de 1.800 de lire sterline (2.600 de euro) pentru produse de machiaj și servicii de estetica în ultimii șase ani.

Comparativ, englezoaicele cheltuiesc în medie 195 de lire sterline pe an pentru machiaj și îngrijire estetica.

Raspunsul scris, publicat joi, ultima zi din sesiunea parlamentara dinaintea vacanței estivale, arata ca, în perioadele 1999-2000 și 2004-2005, Downing Street a platit 1.050, 22 lire sterline pe produse cosmetice, pentru aparițiile primului ministru în fața media. Nu au fost facute publice alte cifre dinaintea acestor date.

Alte 791,20 de lire sterline au fost cheltuite în ultimii doi ani, pentru serviciile esteticienilor.

În timpul campaniei pentru alegerile legislative din mai au fost facute multe comentarii politice în legatura cu tenul ciudat de portocaliu al lui Blair.

Primul ministru a declarat la momentul respectiv ca se bronzase doar stând în gradina, deși luna aprilie nu fusese deloc calda.

Mediafax