Tony Scott, regizorul filmului „Top Gun”, s-a sinucis

Apropo.ro / 20.08.2012, 10:30
Tony Scott, regizorul filmului
Regizorul filmului "Top Gun" (cu Tom Cruise), Tony Scott, s-a sinucis aruncându-se de pe un pod din Los Angeles.

Moartea lui Tony Scott, 68 de ani, este privită ca pe un act de sinucidere, conform cercetărilor autorităților din Los Angeles.

Câteva persoane care s-au aflat în apropiere au sunat la numărul de urgență 911 și au anunțat că cineva a sărit de pe Podul Vincent Thomas. Cel mai înalt punct al acestui pod este deasupra portului Los Angeles și măsoară 56 de metri înălțime. Este unul din locurile preferate ale sinucigașilor.

La fața locului a sosit o echipă de scafandri care au scos trupul neînsuflețit al regizorului. Polițiștii au anunțat că vor face o autopsie pentru a vedea dacă a fost vorba despre o sinucidere.

Tony Scott alaturi de familie

Tony Scott alături de familie

Mașina lui Tony a fost găsită în apropierea locului de unde s-a aruncat, iar la biroul acestuia, investigatorii au găsit un bilet de adio.

Tony Scott a fost un regizor, producător, actor și scenarist britanic, și este fratele regizorului Ridley Scott.

Printre filmele pe care Tony Scott și-a pus semnătura se numără „Top Gun”, ”Days of Thunder”, „Beverly Hills Cop II”, „True Romance”, „Enemy of the State”, „The Fan” sau „Unstoppable”, precum și multe altele.

Tony era căsătorit cu actrița Donna Scott, care a apărut și ea în filmele soțului ei. Cei doi au împreună o pereche de gemeni.