Top 10: Cadouri ”ușor nepotrivite” pentru partenera ta

Apropo.ro / 31.05.2015, 10:00
Dacă ai curiozitatea să afli ce cadouri neinspirate trec prin mâinile bărbaților pentru a le oferi partenerelor de viață, citește detalii în lista ce urmează...

Nu toată lumea reușește să aleagă un cadou perfect pentru cel de lângă, și nu numai. Se poate întâmpla să nu ai inspirație atunci când ieși la cumpărături de sarbători și să o dai în bară. În cazul acesta ar trebui să știi cum să redresezi situația, și să aduci un zâmbet pe buze…. dacă mai poți.

Totuși, din categoria bărbații fără idei strălucite la capitolul cadouri pentru iubită se regăsesc următoarele produse:

1. Prăjitorul de pâine – nu am spune că nu este util, dar te gândești că ea nu dorea să pară în ochii tăi supergospodina, ci poate că își mai dorea un parfum…un abonament la un SPA…

2. Hainele – dacă nu îi știi gusturile sau măsurile, mai bine te reorientezi. Ce te faci dacă îi și place, dar nu i se potrivește? Mai fci un drum singur până la magazinul cu pricina?

3. O poză cu tine, în ramă – dacă alegi poza ta din tinerețe în care arătai cel mai bine, așa ca un model, cu siguranță că ea va strâmba din nas. Păi tu acum, un bărbat cu o mică burtică, încă te mai vezi zmeul de altădată?

poza

Am putea spune că în locul pozei cu tine, ai putea alege una cu voi doi într-o ipostază care v-a plăcut cel mai mult.

4. Obiecte scumpe ce nu ar putea fi schimbate – decât să riști să cumperi un obiect care ți-ar lua toți banii din portofel, mai bine alege altceva pe care îl poți schimba fără bătăi de cap.

5. Produse de dietă sau fitness – doar dacă vrei să te desparți de ea, îi poți lua așa ceva. În rest, ți-ar putea spune că știe ea mai bine de ce are nevoie la acest capitol.

6. Daruri pentru tine – pe sistemul el și-a dorit mult un super-televizor, cu ecran plat și diagonală mare, dar i-l face ei cadou. Chiar și așa știi că nu urmărește toate meciurile, așa cum o faci tu.

7. Bilete la evenimente sportive – doar dacă știi că este mare fan, atfel te va trimite… împreună cu prietenul tău să vezi partida respectivă.

Dacă tot vrei să dai banii pe niște bilete, încearcă unele la balet, teatru, un alt spectacol.

8. Obiecte lipicioase – de ce crezi că ea se amuză la fel de tare ca și tine atunci când dai tu peste toate animăluțele care se lipsesc și de mâni și de pereți sau de orice altceva. Dacă în spatele acestor lucruri ar sta un obiect mai serios, care să îi placă, ar gusta și ea gluma.

lipicioase

9. Un parfum – dacă ți-a menționat, în treacăt, de un anume parfum pe ăla să îl iei. Dacă nu-l vei găsi pe cel potrivit… nu vei avea parte de o noapte incendiară în dormitor.

10. Același cadou ca anul precedent – dacă faci asta, înseamnă că nu te interesează prea mult iubita actuală sau că nu dai atenție la asemenea „detalii” care contează mult pentru ele. Tu chiar nu mai ai ținere de minte?

Ce cadou neinspirat ai avut curajul să îl faci iubitei tale până acum?