Top 10: case ciudate ale celebrităților (Poze)

Apropo.ro / 30.10.2012, 16:30
Celebritățile cu mulți bani în conturi își permit să transforme în realitate orice dorință, fie ea și din cele mai bizare. Când vine vorba despre casele lor, arhitectura aparte te poate lăsa fără răsuflare.

Printre cele mai bizare construcții de reședințe particulare se regăsesc forme de nave spațiale, parcări speciale pentru avioane, case în cimitir, casă muzeu, etc. Opulența își face de fiecare dată simțită prezența. Ea crește odată cu succesul în carieră.

Iată un top 10 al celor mai bizare locuințe de vedete:

10. Julian Schnabel, regizor, – are un palat roz, denumit Palazzo Chupi, în Manhattan, New York City

Casa Julian Schnabel

9. Andy și Kate Spade (designeri) dețin o casă în stil eclectic, o fostă primărie a orașului New York.

Casa Andy și Kate Spade Foto: theselby.com

8. Pharrell Williams, cântărețul și-a transformat penthouse-ul din Miami, Florida, într-un muzeu cu o valoare estimată la 14 milioane de dolari. El este un mare fan al The Family Guy, dar și al lucrărilor semnate Kaws, Takashi Murakami și Keith Haring.

Casa Pharrell Williams Foto: theselby.com

7. Lenny Kravitz deține o reședință în stil mediteranean în Miami, Florida. După conceptul și dorințele artistului, o firmă de designeri au renovat locația în 2011, când el s-a stabilit în vilă. Vila tradițională a fost transformată într-un spațiu contemporan cu influențe ale stilului rock’n’roll anii 70.

Casa Lenny Kravitz Foto: apartmenttherapy.com

6. Alicia Keys și Swiss Beatz dețin un penthouse în SoHo, New York, ce oferă o priveliște de neuitat. Locuința a fost evaluată pentru suma de 17,95 de milioane de dolari. Casa i-a aparținut înainte lui Lenny Kravitz. Întreținerea unui asemenea loc costă lunar 11.564 de dolari. Este de vânzare!

Casa Alicia Keys și Swiss Beatz Foto: trendland.com

5. Christina Aguilera deține o casă somptuoasă în Beverly Hills, California. Casa pare o galerie de artă, cu piese de colecție care se împletesc elemente de decor care par din alt film.

Casa Christina Aguilera foto: wandrdesign.com

4. Richard Elliot (fotograf) deține o casă cu vedere la cimitir, în Londra, Anglia, unde se odihnesc Karl Marx, Christina Rossetti, George Eliot, etc.

Casa lui Richard Elliot foto: home-designing.com

3. Betsey Johnson și-a făcut casa mult visată în Mexic, exact după stilul ei. Predomină culorile vii, plantele decorative, etc. Te simți ca în mijlocul naturii tropicale.

Casa lui Betsey Johnson Foto: shelterpop.com

2. John Travolta își ține avionul particular „la scară”. Locația este Ocala, Florida. Locuiește într-un ansamblu de locuințe de lux, alături de alți milionari în dolari. Proprietarii din acest ansamblu au propriul lor turn de control de trafic aerian, plus un terminal la fiecare casă. Travolta deține un Boeing 707, ce a aparținut inițial lui Frank Sinatra și Kirk Kerkorian.

Casa lui Travolta Foto: thedailytruffle.com

1. Casa lui Vladislav Doronin construită special pentru aleasa inimii sale – Naomi Campbell. Reședința se află în Moscova, Rusia, are forma unei nave spațiale și este în mijlocul unei păduri de pini și mesteceni de peste 20 de metri înălțime. Este un loc intim și privit de la distanță ai impresia că tocmai au aterizat vizitatorii extratereștri.

Casa lui Vladislav Doronin Foto: designboom.com

Reședința din Rusia are o înălțime de 22 de metri, este dotată cu un periscop. Cum s-ar distra aici Naomi?