Top 10 cei mai bogați cântăreți din Marea Britanie

Apropo.ro / 14.04.2013, 16:00
Sunt tineri și talentați, fac muzică și bani. Cei mai în vogăa rtiști sub vârsta de 30 de ani care fac milioane de dolari.

10. JB Gill – 9,23 milioane de dolari

JLS

Probabil nici nu știți cine este, dar s-ar putea ca numele trupei JLS să vă sune cunoscut. Ei au devenit super populari în Marea Britanie, iar piese că „Hold Me Down”, „Everybody in Love” sau „Beat Again” au fost difuzate până la epuizare.

9. Duffy – 9,23 milioane de dolari

duffy

Poate Duffy nu mai are același succes ca în 2008, când a debutat cu albumul „Rockferry”, însă asta nu înseamnă că nu a făcut suficienți bani încât să ajungă în această listă. Noi am putut să o vedem live în urmă cu câțiva ani la Mamaia, unde am putut asculta hitul „Mercy”.

8. Nadine Coyle – 9,23 milioane de dolari

Nadine Coyle

Fanii die-hard ai grupului Girls Aloud vor ști că e vorba de una dintre membrele de succes ale formației britanice. A mai făcut niște bani și datorită recentei reuniuni a grupului care le-a adus încă un single de succes – „Something New” și altul care a înregistrat un succes moderat – „Beautiful Cause You Love Me”. În plus, a mai câștigat bani și din albumul de „best of Ten” dar și datorită unui turneu sold-out.

7. Lily Allen – 12,31 milioane de dolari

Lily Allen

Chiar dacă nu a mai lansat nimic de ceva vreme, noncoformista cântăreață tot a reușit să ajungă în topul celor mai bogați, iar pentru că pregătește deja un nou album e foarte posibil să o vedem și în 2014 într-o poziție mult mai sus.

6. Jessie J – 12,31 milioane de dolari

Jessie J

Simpatica Jessie J, care s-a ras recent în cap pentru o cauză umanitară se bucură de o poziție bună în acest clasament. Albumul ei de debut, „Who We Are” a adus-o pe primele locuri în Marea Britanie și în SUA, iar de ceva vreme e și în postura de jurat la ediția britanică a emisiunii The Voice.

Citește mai multe detalii despre cei mai bogați muzicieni britanici, pe Urban.ro