Top 10 cei mai bogaţi cântăreţi din Marea Britanie

De: Nicoleta Nicolae / 07.06.2015, 11:00
Top 10 cei mai bogaţi cântăreţi din Marea Britanie
Sunt tineri şi talentaţi, fac muzică şi bani. Cei mai în vogă artişti sub vârsta de 30 de ani care fac milioane de dolari.

10. JB Gill – 9,23 milioane de dolari

JLS

Probabil nici nu ştiţi cine este, dar s-ar putea ca numele trupei JLS să vă sune cunoscut. Ei au devenit super populari în Marea Britanie, iar piese că „Hold Me Down”, „Everybody in Love” sau „Beat Again” au fost difuzate până la epuizare.

9. Duffy – 9,23 milioane de dolari

duffy

Poate Duffy nu mai are acelaşi succes ca în 2008, când a debutat cu albumul „Rockferry”, însă asta nu înseamnă că nu a făcut suficienţi bani încât să ajungă în această listă. Noi am putut să o vedem live în urmă cu câţiva ani la Mamaia, unde am putut asculta hitul „Mercy”.

8. Nadine Coyle – 9,23 milioane de dolari

Nadine Coyle

Fanii die-hard ai grupului Girls Aloud vor şti că e vorba de una dintre membrele de succes ale formaţiei britanice. A mai făcut nişte bani şi datorită recentei reuniuni a grupului care le-a adus încă un single de succes – „Something New” şi altul care a înregistrat un succes moderat – „Beautiful Cause You Love Me”. În plus, a mai câştigat bani şi din albumul de „best of Ten” dar şi datorită unui turneu sold-out.

7. Lily Allen – 12,31 milioane de dolari

Lily Allen

Chiar dacă nu a mai lansat nimic de ceva vreme, noncoformista cântăreaţă tot a reuşit să ajungă în topul celor mai bogaţi, iar pentru că pregăteşte deja un nou album e foarte posibil să o vedem şi în 2014 într-o poziţie mult mai sus.

6. Jessie J – 12,31 milioane de dolari

Jessie J

Simpatica Jessie J, care s-a ras recent în cap pentru o cauză umanitară se bucură de o poziţie bună în acest clasament. Albumul ei de debut, „Who We Are” a adus-o pe primele locuri în Marea Britanie şi în SUA, iar de ceva vreme e şi în postura de jurat la ediţia britanică a emisiunii The Voice.

Citeşte mai multe detalii despre cei mai bogaţi muzicieni britanici, pe Urban.ro