Top 10: Cei mai ciudați ochelari din lume (Poze)

Apropo.ro / 10.05.2012, 11:00
Printre cei mai ciudați ochelari din lume se numără ochelarii anti-facebook, tatuați sau cei implantați. Vezi un top 10 al acestora.

10. Ochelarii can-can

Ochelarii can-can

Ochelarii cu picioare sexy sunt inspirați de fetele dansatoare din Paris.

9. Ochelarii pentru animale

Ochelarii pentru animale

Cei pentru câini sunt și cei mai populari. Este o afacere profitabilă, în continuă dezvoltare. Cel mai bun moment pentru ca un cățel să poarte ochelarii este atunci când este luat de stăpânul său cu mașina.

8. Ochelarii ce schimbă realitatea

Ochelarii ce schimbă realitatea

Dacă mâncarea ta nu arată prea bine, poartă ochelarii. Nu te ajută să slăbești, dar oferă o viziune mai bună asupra perspectivei. Nu mai spunem că ajută și la relaxare.

7. Ochelarii sticker

Ochelarii sticker

Asemenea unui film, ochelarii stiker sunt rulați și nu necesită mare spațiu de depozitare în geantă. Sunt ideali atunci când stai la soare cu prietenii și aveți nevoie de ochelari. Plus că nu mai este o problemă dacă-ți pierzi perechea de ochelari. Întotdeauna vei avea de rezervă.

6. Ochelarii cu degete

Ochelarii cu degete

Sunt invenția unui american și au prins bine la public, mai ales în ocazii speciale.

5. Ochelarii SUA

Ochelarii SUA

Ochelari bizari. Poate doar americanii i-ar purta, dar par ușor incomozi. Un plus ar fi că sunt „rabatabili”.

4. Ochelarii bețișoare chinezești

Ochelarii bețișoare chinezești

Iată cum comunitatea chineză intervine și găsesc o nouă întrebuințare bețișoarelor chinezești. Dacă am văzut că acestea se folosesc la mancat sau la prins părul, iată că sunt excelenți și ca ramă de ochelari.

3. Ochelarii implantați

Ochelarii implantați

Precum cerceii din buric, sfârcuri, sprânceană, acest tip de ochelari se fixează la baza nasului, aproape definitiv. Nu trebuie decât să atașezi lentilele și gata ochelarii.

2. Ochelarii tatuați

Ochelarii tatuați

Am spune că sunt o mare fiță, chiar și pentru cei care iubesc tatuajele. Printre avantaje se numără faptul că nu îi mai poți pierde, rupe, etc. La acest tip de ochelari s-ar putea să simțiți lipsa lentilelor.

1. Ochelarii anti-Facebook

Ochelarii anti-Facebook

Site-ul de socializare Facebook este o unealtă excelentă de a ține legătura, de la distanță, cu familia și prietenii.

Acești ochelari vin în sprijinul celor care au petrecut până în zori de zi, au ochii umflați de nesomn și altele și nu doresc să apară așa în poze. Pot fi o alternativă dacă nu te pricepi să te „photophopezi”.