Top 10: Cei mai înspăimântători cântăreți ai tuturor timpurilor

Apropo.ro / 29.10.2011, 14:00
Anumiți cântăreți poartă mereu spiritul sărbătorii de Halloween pe scenă. Printre artiștii cu cele mai bizare apariții se numără Gene Simmons de la Kiss, cei de la Insane Clown Posse sau Alice Cooper.

Pentru ei, Halloween-ul se sarbatoreste mereu cand sunt pe scena.

Ei sunt cei mai inspaimantatori artisti:

10. Gene Simmons de la Kiss – In anii ’70 purta platforme in picioare, si costumatii create pentru Halloween. El avea mereu un accesoriu sau un machiaj de adaugat, pentru ca efectul sa fie si mai pronuntat. Si pentru ca personajul sa fie complet, Gene era mai mereu cu limba scoasa, scuipa sange si urla ca un demon, pe scena.

Gene Simmons de la Kiss

Gene Simmons de la Kiss

9. Insane Clown Posse – pentru a fi unitari cu numele, cei doi artisti isi pictau fetele precum clovnii de la circ. Nu degeaba exista anumiti oameni cu fobie de aceste personaje.

Insane Clown Posse

Insane Clown Posse

8. GWAR – numele solistului este Flattus Maximus, usor amuzant, insa aparitiile sale scenice inspaimanta. Cei de la Gwar au preferat sa poarte costume de scena reptiliene, sa isi ude spectatorii cu diverse fluide necunoscute.

GWAR

GWAR

7. Tyler, The Creator – la prima vedere, tipul pare unul obisnuit, calm. El este insa atat de dur incat nu ezita sa devoreze insecte uriase, vii, pe scena sau in videoclipuri.

Tyler, The Creator

Tyler, The Creator

6. Rob Zombie – a devenit liderul White Zombie in ’90, dar a putut fi observat si ca regizor pentru filme horror precum „House of 1000 Corpses” sau un remake al „Halloween”.

Rob Zombie

Rob Zombie

5. Alice Cooper – si-a obisnuit publicul cu machiajele sale unice, dar si cu aparitiile de serpi pe scena. Dupa ce a invocat diverse spirite, in concerte, Alice Cooper s-a transformat acum in profesor de religie.

Alice Cooper

Alice Cooper

4. Ozzy Osbourne – proaspatul bunic Ozzy s-a autointitulat „Regele Intunericului”, si pe buna dreptate. Liderul Black Sabbath are una dintre cele mai incarcate aparitii scenice. Are cel mai puternic tipat, nu ezita sa faca ce ii trece prin cap, pentru publicul sau.

Ozzy Osbourne

Ozzy Osbourne

3. Slipknot – doar in filme mai vezi personaje ce seama cu cei din trupa. Masti terifiante, dar costume portocalii, pentru o pata de culoare. Ei raman cel mai mare cosmar pentru fani, de la Ozzy si Cooper incoace.

Slipknot

Slipknot

2. Lady Gaga – regina a bizarului. Fascinanta cu fiecare aparitie scenica, si de fiecare data diferita. A incercat aproape toate personajele posibile, in spectacolele sale.

Lady Gaga

Lady Gaga

1. Marilyn Manson – este tatal lor. Credeti ca exista ceva mai inspaimantator decat el? Chiar si el se identifica cu personajul creat din adolescenta. Pana si numele sau este o combinatie intre Marilyn Monroe si ucigasul in serie Charles Manson. A luat ce a fost mai inspaimantator de la Kiss, Alice Cooper si Ozzy, a mai adaugat ceva, si s-a nascut Marilyn Manson. Despre tinutele sale arhicunoscute nu mai amintim, caci imaginea lui va exista mereu in mintile oamenilor. Includem aici si machiajele, cu tot cu lentile…