Top 10: Cele mai bine platite job-uri ale viitorului

Apropo.ro / 06.09.2011, 14:00
Top 10: Cele mai bine platite job-uri ale viitorului
Dezvoltarea afacerilor va duce la o cerere tot mai mare de specialisti precum analisti, manageri de proiect si ingineri.

Dezvoltarea sectorului de afaceri vor duce la o cerere mai mare de specialisti precum analisti, manageri de proiect sau ingineri. De asemenea, cei nascuti in timpul perioadei 1946-1964 si care apartin asa numitei perioade „baby-boom” au acum 65 de ani si automat au nevoie de asistenta medicala, lucru ce inseamna ca si in acest sector pot fi create numeroase locuri de munca.

Iata care este lista celor mai bine platite slujbe ale viitorului:

1. Consultanti financiari – in perioada 2008 – 2018 se vor crea 62.000 de posturi pentru consultanti financiari, care ii vor consilia pe cei aflati la varsta pensionarii si au nevoie de anumite informatii in acest sens.

2. Specialisti dentari – este un segment in care vor fi create cu 36% mai multe slujbe decat in prezent.

3. Ingineri – vor fi si ei cautati pe piata muncii in sectoare precum transporturile si infrastructura. Pana in 2018, doar in SUA, vor fi angajati inca 70.000 de ingineri.

4. Analisti de marketing – in lupta pentru suprematie, marile companii vor crea zeci de locuri de munca si vor angaja specialisti de marketing pentru a identifica si analiza fiecare miscare a competitorilor.

Citeste mai multe detalii despre cele mai bine platite slujbe din viitor, pe incont.ro