Top 10 cele mai ciudate canapele din lume (Poze)

Apropo.ro / 28.04.2009, 11:31
Canapeaua ar trebui sa fie o piesa de mobilier in care sa te relaxezi si care sa completeze camera. Dar daca nu e asa?

Canapeaua ar trebui sa fie o piesa de mobilier in care sa te relaxezi si care ar trebui sa completeze camera, in ceea ce priveste mobilierul. Dar ce te faci, cand nu este tocmai asa?

Vezi, mai jos, un top al celor mai ciudate canapele, obiecte care nu stim daca si-ar gasi locul intr-o sufragerie, birou sau orice alt loc dintr-o incapere. Si totusi…

 CLICK AICI PENTRU GALERIA FOTO 

10. Canapeaua pixelata

Danezul Cristian Zuzunaga a realizat o canapea in stil contemporan. El a folosit o paleta multicolora pentru a o personaliza.

sofa

9. Canapeaua piscina

Acest concept inovativ de sofa a fost folosit intr-o campanie publicitara. Daca nu poti avea o piscina reala, trebuie sa te multumesti cu aceasta.

sofa

8. Canapeaua "buzata"

Ideea a fost preluata de la faimosul Salvador Dali, care atunci cand a creat aceste buze a fost inspirat de gura unei actrite de la Hollywood. Produsul este disponibil doar pe nuanta rosie.

sofa

7. Canapeaua colosseum

A fost realizata dupa designul faimosului Colosseum roman si pare un loc de odihna pentru gladiatori.

sofa

6. Canapeaua sicriu

Fie ca-i spui sicriu sau canapea, are cam aceeasi destinatie: odihna (dar nu cea vesnica). O astfel de piesa de mobilier costa 4.500 de dolari. Ce odihna de lux!

sofa

5. Canapeaua animal print

Daca esti un militant impotriva uciderii animalelor, pentru folosirea blanii si a pielii acestora, poti opta pentru materiale sintetice, care le imita pe cele reale.

sofa

4. Canapeaua supraetajata

Chiar ca nu mi-as cumpara o astfel de canapea. Cum sa vina bunicii in vizita si eu sa ii urc acolo sus? Prefer stilul clasic.

sofa

3. Canapeaua jucarie

Cred ca este ideala pentru copii. Probabil ca daca animalul tau de casa s-ar aseza pe ea, nici nu l-ai observa… la timp. Se poate cumpara din magazinele Harrods.

sofa

2. Canapeaua de yoga

Canapeaua de yoga iti va oferi locul ideal in care sa meditezi, sa contemplezi si sa te linistesti. Designer-ul a dorit sa redea, prin realizarea acestei canapele, un nou tip de relaxare.

sofa

1. Canapeaua in valuri

La prima vedere, ai impresia ca ai patruns in living-ul navei spatiale Enterprise. Mai lipseste doar Capitanul Picard, care sa ne teleporteze catre punte.

sofa

Cum arata in viziunea ta, canapeaua ideala?